Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Conducerea Stelei şi Ministerul Apărării s-au înţeles: Roş-albaştrii vor reveni în Ghencea

Conducerea Stelei şi Ministerul Apărării s-au înţeles: Roş-albaştrii vor reveni în Ghencea

Conducerea Stelei şi Ministerul Apărării s-au înţeles: Roş-albaştrii vor reveni în Ghencea
de M.T.    |    18 Ian 2012   •   11:48

Conducerea Stelei şi Ministerul Apărării au ajuns la un acord în privinţa revenirii roş-albaştrilor în Ghencea, noul contract urmând să fie semnat în zilele următoare, anunţă Gazeta Sporturilor.

Oficialii stelişti au aflat că trebuie să suporte costurile înlocuirii gazonului de pe Naţional Arena, pentru ca partida din Europa League cu Twente să se desfăşoare în condiţii bune, dar şi că, după acest meci, nu vor mai putea folosi stadionul pentru întâlnirile din campionat şi cupele europene.

În aceste condiţii, conducerea roş-albaştrilor a reluat negocierile cu MApN, proprietarul complexului din Ghencea, iar discuţiile au ajuns la un numitor comun, în zilele următoare semnându-se o nouă înţelegere care prevede, printre altele, că Steaua trebuie să achite datoria pe care o are către minister, datorie existentă din vechiul acord de închiriere a stadionului.

Gazonul de pe Ghencea se prezintă în condiţii excelente, cei de la minister ocupându-se de întreţinerea arenei, iarba de pe terenul central fiind refăcută în întregime în vara lui 2011.

Revenirea pe Ghencea a fost unul dintre principalele mele obiective încă de când din prima zi ca antrenor la Steaua. Vom fi mult, mult mai puternici, evoluând acolo”, a declarat Ilie Stan, tehnicianul roş-albaştrilor.


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close