Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Contra îl ironizează pe Rednic: "Aud că spune că are lotul complet, nu mai aveam eu loc la Dinamo"

Contra îl ironizează pe Rednic: "Aud că spune că are lotul complet, nu mai aveam eu loc la Dinamo"

Contra îl ironizează pe Rednic: "Aud că spune că are lotul complet, nu mai aveam eu loc la Dinamo"
Sursa foto: Cosmin Contra
05 Feb 2009   •   14:59

Fundaşul lui Getafe, Cosmin Contra, nu mai este tentat să se întoarcă în fotbalul românesc, aşa cum era altă dată. Mai mult, internaţionalul român a declarat că zvonurile privind venirea lui la Dinamo au fost doar atat - zvonuri. "Guriţă" nu a pierdut ocazia de a-l înţepa, de asemenea, pe tehnicianul "Câinilor", Mircea Rednic, acesta declarând că are o apărare din jucători de 3 milioane de euro. În aceste condiţii, Contra se întreabă ironic: "aş mai fi avut eu loc în lotul lui Dinamo la vârsta mea?"
"Pentru ce să mă întorc în acest fotbal corupt, plin de valize şi stenograme? Fotbalul românesc asta înseamnă acum. Cristi (Borcea n.r.) ştia şi că familia e foarte importantă pentru mine, cea mai importantă. Am citit şi eu că am refuzat milioane de euro de la Dinamo, dar nu este nimic adevărat", a asigurat Contra, conform gsp.ro.
"Nu ştiu dacă la vârsta mea mai aveam loc la Dinamo. Am văzut că Mircea Rednic a declarat că are lotul complet şi că are fundaşi care valorează 3 milioane de euro", încheiat Contra cu francheţe.
Cosmin Contra a mai jucat pentru gruparea din Ştefan cel Mare între 1996 şi 1999, perioadă în care a îmbrăcat tricoul alb-roşu în 101 partide. Jucătorul a marcat, de asemenea, 8 goluri pentru "Câinii Roşii".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cosmin Contra FC Dinamo Mircea Rednic
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close