Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Contra ştie de unde a plecat: Merg şi la Dinamo, dar aş prefera Timişoara

Contra ştie de unde a plecat: Merg şi la Dinamo, dar aş prefera Timişoara

Contra ştie de unde a plecat: Merg şi la Dinamo, dar aş prefera Timişoara
Sursa foto: Cosmin Contra
23 Feb 2009   •   18:58

Internaţionalul român Cosmin Contra, se va întoarce la o echipă din ţară după ce îi va expira, în vară, contractul cu formaţia spaniolă Getafe. Bănăţeanul ar prefera să revină la una dintre cele două echipe pentru care a mai jucat, Timişoara şi Dinamo. Deşi la formaţia din Ştefan cel Mare a cunoscut consacrarea, Contra a declarat că va favoriza o ofertă venită de la FC Timişoara.
"Deocamdată nu mă transfer niciunde. Am spus întotdeauna că prima opţiune o are Timişoara, dar dacă cei de aici nu vor face nici o ofertă, probabil că mă voi gândi şi la Dinamo. Deocamdată vreau să termin bine campionatul Spaniei. Suntem la retrogradare şi voi rămâne la Getafe până în vară", a declarat Cosmin Contra la sosirea pe Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara, luni, pentru Mediafax.
Întrebat despre şansele echipei naţionale de a se califica la Campionatul Mondial din Africa de Sud din 2010, Contra a ţinut să sublinieze că acestea depind foarte mult de meciul pe care îl vom juca cu reprezentativa Serbiei. "Guriţă" consideră că dacă România nu câştigă meciul de la Constanţa, şansele de calificare ale echipei antrenate de Victor Piţurcă devin extrem de mici.
"Meciul cu Serbia este unul crucial pentru echipa naţională. Dacă pierdem cu ei nu prea mai avem şanse de calificare şi va trebui să stăm la mâna altora", a încheiat Contra, anunţă sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cosmin Contra Getafe FC Timisoara FC Dinamo
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close