Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copos cere rejucarea partidei Rapid - Pandurii. Oficial LPF: E conştient că nu se va întâmpla

Copos cere rejucarea partidei Rapid - Pandurii. Oficial LPF: E conştient că nu se va întâmpla

Copos cere rejucarea partidei Rapid - Pandurii. Oficial LPF: E conştient că nu se va întâmpla
02 Noi 2010   •   12:40

Acţionarul majoritar al clubului Rapid, George Copos, a declarat că împreună cu preşedintele Marin Condescu va face o propunere la LPF şi FRF pentru rejucarea partidei cu Pandurii Târgu Jiu, din cauza greşelilor foarte mari de arbitraj.

"Am vorbit în această dimineaţă cu domnul Condescu şi am ajuns la un acord să rejucăm acest meci. Împreună vom face o propunere la LPF şi FRF pentru a rejuca această partidă, pentru că nu este nici în spiritul gorjenilor şi nici al giuleştenilor ca un arbitru să intervină de o asemenea manieră în stabilirea unui rezultat", a declarat Copos pentru Mediafax.

Copos a spus că greşeli au fost şi împotriva formaţiei sale, dar că Pandurii au avut mai mult de suferit.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, nu crede în rejucarea lui. "Nu există temei în plan regulamentar pentru redisputarea meciului. Cred că domnul Copos e conştient că nu se poate întâmpla aşa ceva. Din câte ştiu, principiile FIFA şi UEFA prevăd ca meciurile să nu se rejoace în cazul unor erori de arbitraj. De regulă, plătesc cei care compun brigada", a spus Valentin Alexandru.


×
Subiecte în articol: George Copos Rapid Bucureşti
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close