Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copos confirmă că Dinu Gheorghe revine în Giuleşti şi va stabili antrenorul

Copos confirmă că Dinu Gheorghe revine în Giuleşti şi va stabili antrenorul

Copos confirmă că Dinu Gheorghe revine în Giuleşti şi va stabili antrenorul
Sursa foto: dinu gheorghe
27 Mai 2010   •   12:12

Patronul Rapidului, George Copos, a anunţat joi că a ajuns la un acord cu actualul preşedinte al FC Braşov. Fostul preşedinte din Giuleşti ar urma să revină la clubul la care s-a consacrat şi să semneze contractul până la sfârşitul lunii în curs. Odată cu angajarea unui administrator, Copos intenţionează să rămână în umbră şi să îi lase lui Gheorghe puterea de decizie şi responsabilitatea rezultatelor.
"Am reuşit să rezolvăm problema privind postul de preşedinte. Domnul Dinu Gheorghe va semna până la sfârşitul acestei luni un contract pe viaţă cu Rapid. Este un om deosebit, un profesionist, unul dintre cei mai buni preşedinţi de club din România, poate cel mai bun. Sunt convins cã am fãcut cea mai bunã alegere prin aducerea lui", a declarat omul de afaceri, potrivit Mediafax.
Dinu Gheorghe va fi singurul responsabil cu numirea antrenorului, motiv pentru care Copos nu a putut să confirme dacă Andone mai rămâne sau nu la Rapid.
"Nu ştiu dacă rămâne Andone, dacă vine Moldovan, Şumudică sau oricine altcineva. Dinu Gheorghe va instala antrenorul. El are întreaga răspundere şi responsabilitate. Eu nu mă voi mai implica în astfel de lucruri. Am făcut multe greşeli în trecut şi nu mai vreau să le repet. Antrenorul va fi numit doar de domnul Dinu Gheorghe, am mare încredere în alegerea dânsului", a precizat George Copos.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close