Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copos confirmă despărţirea de Dinu Gheorghe: „Am încercat să-l conving că viaţa e complicată”

Copos confirmă despărţirea de Dinu Gheorghe: „Am încercat să-l conving că viaţa e complicată”

Copos confirmă despărţirea de Dinu Gheorghe: „Am încercat să-l conving că viaţa e complicată”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    21 Oct 2011   •   11:48

George Copos a confirmat despărţirea dintre Rapid şi Dinu Gheorghe, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută vineri.

Îmi pare rău că Dinu Gheorghe a renunţat la contractul de management şi a luat hotărârea de a nu mai lucra la Rapid. Domnia sa a depus o astfel de cerere încă din luna septembrie şi l-am rugat atunci să continuăm. Din păcate în luna octombrie a venit cu aceeaşi adresă către Consiliul de Administraţie. la fel ca şi atunci,  am încercat şi acum să-l conving, că viaţa e complicată. Din păcate, nu am reuşit. Astăzi Consiliul de Administraţie şi, respectiv, Adunarea Generală, a luat decizia să fim de acord cu încetarea contractului de management”, a declarat acţionarul majoritar al FC Rapid.

Finalul colaborării dintre cele două părţi nu va aduce şi obligaţia plăţii unei despăgubiri de către fostul preşedinte al giuleştenilor.

Nicio parte nu va fi obligată să plătească suma de 400.000 de euro care era stipulată în contractul de management. Aveam stipulată acea sumă pentru a avea o echipă, continuitate şi un preşedinte executiv care să aibă continuitate. Din păcate n-am reuşit acest lucru şi regret. Dinu Gheorghe mi-a fost prieten, îmi este prieten şi sper că va fi şi în continuare. Mă doare această decizie, dar Rapid trebuie să meargă mai departe”, a explicat Copos.

În privinţa viitorului preşedinte, George Copos nu a oferit nicio variantă, ci doar a negat posibilitatea ca Grigore Sichitiu sau Mihai Stoica să preia funcţia rămasă vacantă după plecarea lui Dinu Gheorghe: „Vă spun clar că domnul Sichitiu nu va mai veni niciodată la Rapid. Am toată consideraţia pentru domnia sa, dar nu mai poate veni aici. La fel şi Mihai Stoica. Îl apreciez foarte mult pentru cum lucrează ca preşedinte, dar nu are cum să vină vreodată în Giuleşti, pentru că nu are nicio legătură cu acest club”.

Patronul Rapidului a comentat şi rezultatul meciului de joi seară, din Europa League, pe care echipa antrenată de Răzvan Lucescu l-a pierdut în faţa Legiei Varşovia: „Păcat că n-am reuşit să obţinem măcar un egal, cred că n-avem noroc pe Naţional Arena. Poate că ar fi trebuit să aducem un părinte să sfinţească gazonul”.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close