Antena 3 Sport Fotbal intern Copos deplânge soarta Rapidului: ?Ne aşteaptă iadul cu licenţa, nu transferurile sunt importante!?

Copos deplânge soarta Rapidului: ?Ne aşteaptă iadul cu licenţa, nu transferurile sunt importante!?

31 Dec 2009   •   15:20
Copos deplânge soarta Rapidului: ?Ne aşteaptă iadul cu licenţa, nu transferurile sunt importante!?
Sursa foto: george copos

Patronul din Giuleşti, George Copos, are gânduri negre în ceea ce priveşte soarta clubului în 2010. Dacă Rapidul a luat cu mare greutate licenţa de la LPF în 2009, povestea va fi alta în noul an, crede Copos. Omul de afaceri consideră că Giuleştiul va trece prin iad în perioada în care se obţin licenţele de înscriere în Liga I.
"Principala grijă a Rapidului nu o constituie neapărat transferurile, ci asigurarea condiţiilor necesare pentru obţinerea licenţei clubului pentru următorul sezon competiţional. Mă tem că iadul prin care am trecut în martie 2009 a fost floare la ureche faţă de ce ne aşteaptă acum. Aşa că, înainte de a ne gândi la transferuri, trebuie să ne pregătim paşii de făcut pentru această acţiune, iar aceştia încep chiar din februarie", a declarat George Copos pentru Libertatea.
Cel ce a ratat, în decembrie, vânzarea Rapidului investitorului german Lutz Stache, consideră că anul 2009 a fost unul bun pentru echipă, din punct de vedere al jocului. Copos nu a ezitat, însă, să îl critice pe căpitanul echipei, Costin Lazăr.
"La Rapid există atât unii fotbalişti care au jucat excepţional în 2009, cât şi unii care s-au mai întâlnit cu neşansa, în ciuda dorinţei de a face performanţă. Dar, în opinia mea, "jucătorul" care merită cu adevărat aplauze este Rapidul. Aş fi nedrept dacă aş menţiona numele unuia sau altuia dintre fotbalişti. Lazăr a greşit când a declarat că nu se prezintă la reunirea clubului din cauza problemelor financiare prin care trece Rapidul. Te aştepţi la o altă atitudine din partea căpitanului", a încheiat Copos.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close