Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copos: Este foarte grav ce se întâmplă la Rapid

Copos: Este foarte grav ce se întâmplă la Rapid

Copos: Este foarte grav ce se întâmplă la Rapid
Sursa foto: George Copos
18 Feb 2009   •   18:55

George Copos declara zilele trecute că nu mai vrea să aibă nimic de a face cu cele ce se întâmplă la Rapid. Cu toate acestea, Copos a declarat miercuri că este îngrijorat pentru situaţia critică de la gruparea giuleşteană şi că va căuta o soluţie de scăpare la prima întâlnire pe care o va avea cu Fathi Taher. Principalul acţionar al Rapidului susţinuse, în prealabil, că din februarie nu se va mai implica sub nici o formă la club şi se va retage din fotbal.
"Sunt disperat şi vreau să rezolv cât mai repede situaţia Rapidului, dar pentru asta trebuie să mă întâlnesc cu domnul Taher şi, din păcate, el nu a ajuns în Bucureşti. Are şi dânsul problemele lui, are afaceri şi trebuie să ne întâlnim pentru a pune lucrurile la punct", a declarat George Copos, potrivit sport.ro.
Copos şi-a exprimat regretul că nu poate ajuta gruparea feroviară în nici un alt fel, fiind şi el afectat de criza economică mondială, la fel ca mulţi alţi oameni de afaceri. Investiţiile sunt, deci, excluse, spune principalul acţionar din Giuleşti.
"Este foarte grav ceea ce se întâmplă, iar eu sunt dispus la orice fel de sacrificiu. Am făcut oricum multe sacrificii, iar acum, vă spun sincer, dacă aş avea un milion de euro l-aş da pe tot la Rapid, dar nu am. Am în subordine 3.000 de angajaţi şi sunt şi ei la fel de disperaţi. Aş mai da bani clubului pentru a mai salva ceva din situaţie, dar nu am, nu am de unde", a încheiat acţionarul de la echipa vişinie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: George Copos FC Rapid
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close