Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copos i-a prelungit contractul lui Hizo, înaintea derby-ului cu Steaua

Copos i-a prelungit contractul lui Hizo, înaintea derby-ului cu Steaua

Copos i-a prelungit contractul lui Hizo, înaintea derby-ului cu Steaua
16 Mai 2009   •   13:40


Victoria obţinută de Rapid în Ghencea, 2-1 cu Steaua, poate fi privită şi ca un semn de mulţumire din partea antrenorului Viorel Hizo pentru patronul George Copos. Acesta din urmă i-a prelungit chiar înaintea partidei contractul cu doi ani antrenorului, iar Viorel Hizo l-a răsplătit cu o victorie în faţa rivalilor şi cu o posibilă calificare în Europa League.

?Am discutat jumătate de oră cu Viorel Hizo şi ne-am înţeles în trei minute. I-am prelungit contractul cu încă doi ani încă de pe acum. Faţă de Jose Peseiro, care câştiga două milioane de euro, domnul Hizo va avea un salariu de 80.000 de euro pe an şi are de îndeplinit patru obiective, fiecare să tragă concluzia care vrea din aceste cifre?, a spus Copos, citează Gazeta Sporturilor.

La rândul său, tehnicianul giuleştenilor a apreciat faptul că finanţatorul George Copos a făcut alături de echipă în ultima perioadă şi a rezolvat probleme financiare pentru ca formaţia rapidistă să primească licenţa pentru sezonul următor. ?El ne-a făcut un buget pentru participarea în cupele europene, iar jucătorii îşi vor recupera primele. Ei îşi văd de treabă şi sunt de admirat pentru că nu au venit să se plângă. Regret că Bozovici nu înţelege că trebuie să fie lângă echipă, este un jucător bun de care Rapid are nevoie?, a adăugat Hizo.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Viorel Hizo Rapid Bucureşti George Copos
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close