Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copos îl vrea înapoi pe Dani Coman: "De ce nu a mai rămas Coman la Rapid?"

Copos îl vrea înapoi pe Dani Coman: "De ce nu a mai rămas Coman la Rapid?"

Copos îl vrea înapoi pe Dani Coman: "De ce nu a mai rămas Coman la Rapid?"
Sursa foto: george copos
22 Mai 2009   •   11:29

Rapidiştii îl regretă pe actualul portar al lui FC Braşov, Dănuţ Coman. Echipa de sub Podul Grant va rămâne descoperită între buturi în această vară, după ce Urko Pardo va pleca sub formă de împrumut la Olympiakos iar Andrade se va transfera, aproape sigur, la altă echipă. Patronul George Copos a uitat, se pare, felul în care Coman a plecat de la Rapid, motiv pentru care a criticat cei care au condus clubul atunci când a plecat portarul la Braşov, o greşeală în opinia omului de afaceri.
Dani Coman a fost cel mai bun portar al Rapidului din ultimii ani, el afirmându-se în campania europeană din 2005-2006, când giuleştenii au jucat sfertul de finală de Cupa UEFA cu Steaua. Totuşi, patronul şi conducerea clubului nu au vrut să îi prelungească contractul şi l-au pierdut deoarece au insistat până la final să nu îi majoreze salariul lui Coman. Portarul a revenit pe teren la FC Braşov, după ce Răzvan Lucescu i-a întins o mână de ajutor şi l-a înregimentat sub Tâmpa. Cu toate acestea, plecarea lui Lucescu la cârma "naţionalei" şi posibila mutare a lui Dinu Gheorghe la altă echipă l-ar putea determina şi pe Coman să îşi reconsidere cariera, potrivit prosport.
?Nu se ştie niciodată ce îţi rezervă viaţă. Orice este posibil?, a răspuns Coman atunci când a fost întrebat dacă s-ar mai întoarce la echipa la care a făcut furori, Rapid.
Ideea ar fi agreată chiar şi de Copos cel "strâns la pungă". Patronul şi-a dat seama că a pierdut mult mai mulţi bani pe seama lui Pardo, spaniolul costând mult şi gafând flagrant, decât dacă ar fi acceptat prelungirea contractului lui Coman.
?Uitaţi cât s-a cheltuit pentru aducerea lui Pardo, când aveam în lot un portar foarte bun, în persoana lui Dani Coman. Întrebaţi-i pe cei care s-au ocupat atunci de conducerea clubului de ce nu a mai rămas Coman la echipă?, ar fi spus Copos, potrivit sursei citate.
În aceste condiţii apare întrebarea legitimă: Îl vedem din toamnă pe Dani Coman în Giuleşti?
Antena3.ro

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close