Copos îl vrea pe Zicu la Rapid

24 Sep 2009   •   12:26
Copos îl vrea pe Zicu la Rapid
george copos

Forma slabă a lui Ianis Zicu din ultima perioadă şi problemele acestuia au alimentat zvonurile despre o posibilă plecare a jucătorului din Ştefan cel Mare. În plus, au existat şi voci care vorbeau de o retragere a acestuia, pe motiv că nu mai suportă presiunea
O posibilă ieşire din situaţie ar putea fi oferită de ... Rapid. Finanţatorul George Copos arăta că echipa sa ar avea nevoie de talentul lui Zicu. Copos a mai vorbit şi despre negocierile cu omul de afaceri Lutz Stache pentru preluarea clubului. Sunt convins că va face mai mult ca mine pentru Rapid. Este un om mult mai potent financiar?, declara acesta pentru Cancan.
El a subliniat că negocierile sunt foarte avansate, deşi nu s-au semnat actele.
După ce s-a autofelicitat pentru tinerii promovaţi la echipă, patronul din Giuleşti arăta că nu poate ?să-l uite pe Zicu. Fantastic jucător am avut în curte. Ianis a dat cel mai bun randament din carieră la Rapid. De la noi, sub comanda lui Răzvan Lucescu, a ajuns la echipa naţională şi a devenit cel mai bun jucător din Liga I. Sper că îl vom putea aduce, mai ales că are probleme la echipa de club, dar va fi foarte greu. Vom vedea ce va fi, să nu ne grăbim cu vorbele! ?


Antena3.ro

Parteneri
x close