Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copos ?nu ştie pe ce planetă? e Taher şi caută salvarea în curtea lui Dinamo

Copos ?nu ştie pe ce planetă? e Taher şi caută salvarea în curtea lui Dinamo

Copos ?nu ştie pe ce planetă? e Taher şi caută salvarea în curtea lui Dinamo
12 Noi 2008   •   13:29

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat că va pune lucrurile la punct cu omul de afaceri Fathi Taher atunci când acesta se va întoarce în ţară.?Dacă aş şti pe ce planetă este acum domnul Taher, aş putea spune când ne întâlnim. Dar eu nu ştiu pe ce planetă este dânsul. Călătoreşte mult, e un om de afaceri important. Dacă acum aş şti că e pe Marte, aş putea spune că ne vedem poimâine pe Jupiter, dar nu ştiu. Când se întoarce o să punem lucrurile la punct. E vorba de Rapid aici, nu ne putem juca.?, a spus conducătorul vişiniilor.
Copos nu a dorit să comenteze în vreun fel demisiile în val care au zguduit clubul Rapid. ?Domnul Taher este un vizionar, trebuie înţeles. Situaţia la Rapid este foarte delicată şi complicată. Avem o înţelegere şi nu pot să vorbesc nimic, dar nimic, despre ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp la Rapid. Nu este corect să vorbesc în lipsa dânsului, pentru că dânsul a venit la Rapid cu bună credinţă?, a adăugat George Copos.
Reamintim că trei dintre cei patru componenţi ai Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Alexandru Bunea, Dragoş Nedelcu şi Constantin Zotta, şi-au înaintat demisiile după ce criza financiară a pus stăpânire pe gruparea giuleşteană.
Acţionar majoritar al SC FC Rapid SA este în continuare George Copos, prin firmele sale, cu 99,99 la sută din acţiuni.
Unul dintre sponsorii lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că acţionarul majoritar al Rapidului i-a propus recent să preia un pachet însemnat de acţiuni la clubul giuleştean, dar l-a refuzat deoarece este suporterul alb-roşilor.
?Am avut o solicitare din partea domnului George Copos de a deveni acţionar la Rapid, dar nu am dat curs subiectului, pentru că nu sunt interesat de această echipă.?,a spus Negoiţă care a mărturisit că nu ar putea ?trăda? culorile clubului din Şos. Ştefan cel Mare.
Decizia lui Copos de a-i propune lui Negoiţă să devină conducă la club vine ca urmare a faptului că nu s-a mai înţeles cu iordanianul Fathi Taher pentru vânzarea pachetului majoritar de acţiuni, afacere care ar fi trebuit încheiată în această toamnă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: George Copos FC Rapid
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close