Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copos părăseşte Rapidul: Totul s-a terminat cu acea bară din minutul 94 (VIDEO)

Copos părăseşte Rapidul: Totul s-a terminat cu acea bară din minutul 94 (VIDEO)

Copos părăseşte Rapidul: Totul s-a terminat cu acea bară din minutul 94 (VIDEO)
12 Iun 2009   •   14:10

Rapidul a revenit de la 0-2 în meciul cu Politehnica Iaşi, în ultima etapă a Ligii I, şi a egalat, pentru ca în ultimul minut al partidei din Giuleşti mingea să întâlnească bara şi să refuze să aducă o victorie importantă rapidiştilor.

Acel moment din minutul 94 se pare că va rămâne unul de răscruce în istoria Rapidului. Nu numai că formaţia giuleşteană a ratat calificarea în Europa League şi a obţinut cea mai slabă poziţionare în clasament în ultimii 10 ani, însă patronul George Copos spune că pentru el ?totul s-a terminat cu acea bară din minutul 94?. ?Eu am obosit, nu mai pot. Sunt trist. Îmi doresc să ies din afacerea asta?, a declarat Copos pentru Mediafax.

Acţionarul majoritar al Rapidului a mai declarat sursei citate că este hotărât să renunţe la Rapid în această vară, adăugând că următorul patron va trebui să facă o restructurare în club. ?Lucrurile sunt foarte complicate. Îmi pare rău de băieţi, pentru că mulţi dintre ei s-au dăruit pentru Rapid şi meritau să joace în Europa League. Pentru mine s-a terminat cu Rapid. Am încercat să salvez pe ultima sută, dar am clacat. Cine va veni patron, preşedinte, va trebui să facă o restructurare şi să investească. Pentru că acum, la Rapid, în afară de Marinescu, toţi ceilalţi jucători au salarii de peste 200.000 de euro?, a spus Copos.

Iată faza care l-a determinat pe Copos să renunţe la Rapid


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: George Copos Rapid Bucureşti Liga I
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close