Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copos: "Puteam marca de opt ori cu Vaslui, arbitrul anula toate golurile"

Copos: "Puteam marca de opt ori cu Vaslui, arbitrul anula toate golurile"

Copos: "Puteam marca de opt ori cu Vaslui, arbitrul anula toate golurile"
Sursa foto: george copos
23 Mar 2010   •   09:03

Patronul Rapidului, George Copos, a reacţionat în stilul propriu la înfrângerea echipei sale din partida de luni cu FC Vaslui. Omul de afaceri s-a declarat dezamăgit de prestaţia arbitrului Robert Dumitru, pe care îl acuză că nu ar fi acordat gol Rapidului nici dacă "giuleştenii" ar fi marcat de opt ori.
"Puteam să marcăm de cinci ori la Vaslui şi arbitrul anula toate golurile. A fost un autogol clar al echipei FC Vaslui şi arbitru a dat ofsaid. Puteam înscrie de 5, 6, 7 sau de 8 ori şi arbitrul anula toate golurile", a declarat acţionarul majoritar al Rapidului, la Digi Sport.
Arbitrul Robert Dumitru a anulat un gol Rapidului în minutul 74, când Spadacio a centrat din lovitură liberă, Herea şi un fundaş advers s-au bătut pentru minge, iar aceasta a ajuns în cele din urmă în poartă. "Centralul" a dictat ofsaid la Herea.
Antrenorul gazdelor, Marius Lăcătuş, s-a limitat să îşi laude echipa pentru punctele obţinute, care ţin FC Vaslui la 2 puncte de liderul CFR Cluj.
"Vreau să-mi felicit jucători pentru rezultat, pentru agresivitate şi pentru efortul depus. Au demonstrat că formează un grup puternic, valoros şi când strângem rândurile se vede şi valoarea lor individulă. A fost un meci greu, tensionat, în faţa unei echipe foarte bune, cu atât mai mult nu i-am lăsat să joace şi să construiască. Singura lor variantă a fost să joace pe mingi lungi, dar mijlocaşii noştri centrali au ştiut foarte bine să-i oprească. L-am spus încă dinainte de meci că în asemenea meciuri cine greşeşte mai puţin şi profită de erorile adversarilor va câştiga. Ceea ce s-a şi întâmplat. Important este că am obţinut trei puncte ce ne menţin în plutonul fruntaş şi sper ca atitudinea de la meciul de astăzi să continue", a declarat Lăcătuş la sfârşitul meciului.
FC Vaslui a învins, luni, Rapid cu scorul de 1-0, pe teren propriu. Singurul gol al meciului a fost marcat de tânărul Papp.
Antena3.ro

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close