Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copos: Rapidul nu mai are şanse la titlu în acest sezon

Copos: Rapidul nu mai are şanse la titlu în acest sezon

Copos: Rapidul nu mai are şanse la titlu în acest sezon
27 Noi 2008   •   15:18

Rapid Bucureşti se află pe locul opt în clasamentul Ligii I, la 9 puncte distanţă de liderul Unirea Urziceni, o distanţă pe care acţionarul majoritar al clubului, George Copos, o consideră imposibil de recuperat. Acesta a declarat pentru NewsIn că giuleştenii nu mai au şanse să câştige campionatul în acest sezon. ?Cu părere de rău cred că Rapidul nu mai are şase la titlu în acest sezon. Când spun asta mă bazez pe poziţia din clasament şi nu prea mai văd vreo speranţă?, a spus Copos.
Acţionarul majoritar de la Rapid a mai precizat că nu el va lua o decizie în privinţa unei eventuale demiteri a antrenorului Jose Peseiro, ci Fathi Taher şi Consiliul de Administraţie.
În acelaşi timp, Copos le-a luat apărarea jucătorilor Vladimir Bozovic şi Pierre Boya în conflictul pe care aceştia îl au cu tehnicianul Jose Peseiro. ?Am mare încredere în cei doi. Am crezut şi voi crede mereu în ei, cu înţelepciune şi pedagogie se pot rezolva lucrurile în vestiar. Eu îl cunosc foarte bine pe Mircea Lucescu care a ştiut mereu să-l ţină în frâu pe Dănuţ Lupu, unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului românesc, care avea şi el astfel de probleme?, a declarat Copos.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: George Copos Rapid Bucureşti
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close