Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copos s-a înţeles cu Stache pentru vânzarea Rapidului. Ultimele detalii se stabilesc în noiembrie

Copos s-a înţeles cu Stache pentru vânzarea Rapidului. Ultimele detalii se stabilesc în noiembrie

Copos s-a înţeles cu Stache pentru vânzarea Rapidului. Ultimele detalii se stabilesc în noiembrie
Sursa foto: lutz stache
29 Sep 2009   •   17:41

Rapidul şi-ar putea găsi, în cele din urmă, un investitor, după ce actualul patron, George Copos, a ratat în ultimii ani mai multe şanse de a vinde clubul. Acţionarul majoritar din Giuleşti s-a întâlnit, marţi, în Capitală, cu omul de afaceri german Lutz Stache. Cei doi au picat la înţelegere pentru vânzarea clubului în schimbul sumei de 1 leu, plus preluarea datoriilor de aproximativ 10 milioane de euro. Stache mai aşteaptă doar raportul juridic şi auditul clubului, care va fi gata în noiembrie.
"M-am întâlnit cu domnul Lutz Stache, negocierile decurg normal, totul este în grafic şi finalizarea vânzării clubului cred că se va realiza la mijlocul lunii noiembrie, când vor fi gata auditul şi raportul juridic. Nu cred să mai apară surprize în cadrul negocierilor cu domnul Lutz Stache. Vânzarea clubului Rapid se va face pe un leu, aşa cum am promis, cumpărătorul urmând să preia datoriile de aproximativ 10 milioane de euro, care s-au produs în anul 2008, din cauza managementului prost", a declarat George Copos, conform Mediafax.
Vânzarea are, în aceste situaţii, toate şansele să se concretizeze. Cu toate acestea, germanul nu poate prelua momentan toate acţiunile clubului. 10% din titlurile de participaţie sunt în litigiu, dar Stache va accepta acest lucru deoarece, atunci când Copos le va primi, i le va transfera imediat neamţului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I FC Rapid vanzare giulesti datorie
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close