Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copos, urmărit prin Capitală de fanii furioşi

Copos, urmărit prin Capitală de fanii furioşi

Copos, urmărit prin Capitală de fanii furioşi
Sursa foto: george copos
23 Ian 2009   •   05:01

Un grup de suporteri rapidişti s-a strâns în faţa sediului ProTV pentru a protesta la adresa acţionarului majoritar al FC Rapid, George Copos, care era invitat la emisiunea Informaţia de la postul Sport.ro, scrie Mediafax.
"George Copos unde eşti, afară din Giuleşti", "George Copos asta eşti, cel mai mare fraier din Giuleşti. Tu şi cu familia ta, ne-aţi pătat istoria", au scandat suporterii care s-au aflat în faţa sediului Pro TV.
Fanii giuleşteni au afişat şi un banner pe care scria: "Te-am rugat, te-am implorat, acum vei pleca forţat".
Copos a evitat întâlnirea directă cu suporterii alegând să plece pe o uşă laterală. Suporterii s-au urcat în maşini şi au plecat în urmărirea lui Copos, lăsând în urmă poliţia si bannerul cu mesajul anti-Copos .
Fanii erau nemulţumiţi de situaţia de la Rapid, în care nici măcar jucătorii nu mai ştiu cine este patron şi cine ar trebui să îi plătească.
Referindu-se de altfel la încrengătura de la club, directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu, a făcut un apel la George Copos şi Fathi Taher, pentru ca aceştia să pună capăt haosului din Giuleşti.
"Sînt convins că vor face totul să fie bine, nu e simplu, sunt oameni de afaceri, care au de rezolvat probleme de afaceri. Însă facem apel la dumnealor să lămurească situaţia. Trebuie neapărat să ştim cine e patron, să le putem spune şi jucătorilor. Un club nu poate rezista doar cu un Consiliu de Administraţie, dacă nu are sprijin şi din partea patronilor. Nu există în lume club fără patron. Sînt convins că domnii Copos şi Taher vor găsi soluţii rapide. Eu am rămas în această funcţie, de director general, din necesitate. Sînt dispus în orice moment, să las locul altcuiva, orice alt manager care doreşte să vină şi să ocupe orice funcţie, e bine primit. Acum se va vedea cine sînt adevăraţii rapidişti. Soarta clubului e în mîna rapidiştilor adevăraţi, doresc o echipă de rapidişti, d-asta i-am adus pe Manea, Rada şi Iencsi", a spus Sichitiu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Rapid George Copos
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close