Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cornel Dinu: "Adrian Cristea nu e cu nimic mai prejos decât Totti sau Del Piero"

Cornel Dinu: "Adrian Cristea nu e cu nimic mai prejos decât Totti sau Del Piero"

Cornel Dinu: "Adrian Cristea nu e cu nimic mai prejos decât Totti sau Del Piero"
Sursa foto: adrian cristea
16 Feb 2010   •   19:17

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, surprinde şi îl compară pe mijlocaşul "alb-roşu" Adrian Cristea cu vedete ale fotbalului mondial precum Francesco Totti şi Alessandro Del Piero. "Procurorul" consideră că singurele probleme ale lui Cristea vin de la educaţia deficitară de care a avut parte pe când îşi făcea junioratul la Politehnica Iaşi.
"Nu doar Adrian Cristea se află într-un moment de rătăcire, toată România e într-o mare rătăcire. El e un jucător valoros, de creaţie, mi-a plăcut tot timpul. Educaţia lui incipientă la Iaşi şi la Dinamo trebuia făcută altfel. Dacă ar intra tot timpul în ritm, ar fi foarte bine, are momente halucinante de creaţie. Adrian Cristea nu e cu nimic mai prejos decât Totti, Del Piero.", a declarat Cornel Dinu la GspTV.
Cornel Dinu consideră că Dinamo nu şi-a pierdut încă speranţele la titlul de campioană, în ciuda faptului că este la şapte puncte de primul loc.
"Cred că avem nevoie de un stoper, chiar dacă Dinamo are la ora actuală un lot destul de complet, o echipă mai mult decât competitivă, încă avem şanse la titlu, chiar dacă diferenţa de puncte e destul de mare faţă de primul loc. Avem nevoie şi de noroc, nu doar de jucători. Conducerea face eforturi, e de apreciat. Avem nevoie de un stoper", a conchis Dinu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Cristea Cornel Dinu Dinamo
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close