Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cornel Dinu şochează:"Meme este singurul conducător care a transferat o maimuţă, pe Elton" (VIDEO)

Cornel Dinu şochează:"Meme este singurul conducător care a transferat o maimuţă, pe Elton" (VIDEO)

Cornel Dinu şochează:"Meme este singurul conducător care a transferat o maimuţă, pe Elton" (VIDEO)
Sursa foto: elton
01 Iun 2009   •   16:47

Administratorul delegal al lui Dinamo l-a criticat dur pe managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, dar, indirect, l-a atins şi pe fostul stelist Elton cu o replică rasistă. Dinu consideră ce Stoica este singurul conducător român care a transferat o maimuţă amazoniană, adică fostul mijlocaş "de buzunar" al Stelei, brazilianul Elton.
?Nu am ce sa comentez de singurul om de fotbal care a transferat o maimuţă, pe Elton. O maimuţă din Amazonia! Financiar fotbalul românesc are probleme, nu doar Dinamo. Se cheltuie mai mult decât se merită. Braşovul a cheltuit 3 milioane de euro şi face performanţă. Este un deficit financiar şi la Dinamo?, a spus precizat Cornel Dinu la GspTV.
Declaraţia lui Dinu este doar ultima dintr-un război declarativ purtat de conducerea lui Dinamo şi Mihai Stoica, managerul general al echipei cvasicampioane, Unirea Urziceni.

Stoica: Dinu să se uite pe Youtube să vadă ce face Elton!
Replica lui Mihai Stoica nu s-a lăsat mult aşteptată, iar cel care l-a adus pe mijlocaşul de nici 1,60 metri în Ghencea s-a apărat, spunând că încă este convins de calităţile brazilianului şi trimiţându-l pe Dinu să se convingă de ele pe Youtube.
"Dinu jigneşte un fotbalist care a făcut furori în Brazilia şi în Orientul Mijlociu şi care şi acum e iubit de suporterii stelişti. Eu cred în continuare că Elton este un jucător pe care şi l-ar dori orice echipă. Îi recomand domnului Dinu să intre pe Youtube şi să vadă ce face Elton. O maimuţă nu driblează şi nu marchează aşa cum o face Elton", a replicat şi Stoica la sportro.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close