Cornel Dinu, verdict necruțător pentru un jucător al Stelei: E un caz social

19 Iul 2015   •   22:59
Cornel Dinu, verdict necruțător pentru un jucător al Stelei: E un caz social

Gabriel Tamaș e de domeniul trecutului la Steaua, după ce a ratat prezența la un antrenament. Antrenorul Mirel Rădoi a spus că aceasta nu va mai juca pentru campioană și a sugerat că ar fi vorba de mai mult. Cornel Dinu are o explicație.

"Radoi a fost un om de sacrifiu, cu determinare foarte mare, devotat echipei, si un tip foarte clar. Ei se cunosc foarte bine, au fost si colegi, daca Radoi i-a spus: la prima chestie pe care o faci si pe care o mai stim si pe care ai mai facut-o, sa stii ca ne strangem mana si ne luam la revedere... atunci lucrurile sunt clare, cel care nu are nicio scuza este Tamas. Tamas este un caz medical si este de mult. La 17 ani era un copil de il puneai la rana, nu se anticipa acest viitor al lui, care s-a amplificat si dupa ce a vazut in Anglia, unde acolo, asta e poporul britanic, se termina meciul, toata lumea este la pub si jucatorii in masina si consuma bere. Povestea Dan Petrescu cand juca la Chelsea, daca jucau la Manchester sau Liverpool si veneau in Londra, pana acolo se bea bere si sampanie, cand coborau in fata stadionului, un sfert de echipa voma", a declarat Cornel Dinu, la Dolce Sport.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close