Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Coșmar pentru Steaua: Reghecampf, suspendat în ultimele două etape ale Ligii I

Coșmar pentru Steaua: Reghecampf, suspendat în ultimele două etape ale Ligii I

Coșmar pentru Steaua: Reghecampf, suspendat în ultimele două etape ale Ligii I
05 Mai 2017   •   15:31

FC Dinamo şi FCSB au fost amendate drastic după derby-ul desfăşurat luni seara pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a opta a fazei play-off a Ligii I de fotbal (2-1), în timp ce antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, a fost amendat şi suspendat două meciuri de Comisia de Disciplină a FRF.

Clubul FC Dinamo a fost amendat cu 50.625 lei, în timp ce FCSB va trebui să achite 22.500 lei.

''În baza art. 82.1, coroborat cu art. 82.3.e şi art. 83.2.f, cu aplicarea art. 12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo 1948 cu o penalitate sportivă de 30.000 lei şi avertisment; În baza art. 82.1, coroborat cu art. 82.3.a şi 83.2.d din Regulamentul Disciplinar, se sancţionează clubul FC Dinamo 1948 cu o penalitate sportivă de 50.625 lei; În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, clubul FC Dinamo 1948 va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv o penalitate sportivă de 50.625 lei'', arată comunicatul publicat pe site-ul LPF în cazul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

''În baza art. 82.2, coroborat cu art.82.3.a şi 83.2.d din Regulamentul Disciplinar, se sancţionează clubul FCSB cu o penalitate sportivă de 22.500 lei; În baza art. 83.7 din RD, clubul FCSB se sancţionează cu o penalitate sportivă de 15.000 lei; În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, clubul FCSB va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv o penalitate sportivă de 22.500 lei'', mai precizează sursa amintită

Antrenorul echipei FCSB, Laurenţiu Reghecampf, trimis în tribună în finalul meciului, a fost suspendat două jocuri şi amendat cu suma de 4.500 lei. Astfel, Reghecampf nu va putea sta pe banca echipei sale la ultimele două meciuri ale campionatului, la Giurgiu cu Astra şi acasă cu CSU Craiova.

Meciul dintre Dinamo şi FCSB, din etapa a opta a fazei play-off a Ligii I, a fost întrerupt în chiar primul minut de joc, după ce suporterii echipei Dinamo au aruncat cu mii de role de hârtie pe gazon şi au acoperit practic careul dinspre peluza pe care o ocupau. Meciul a fost întrerupt circa zece minute pentru degajarea terenului. Partida a fost întreruptă din nou, pentru aproximativ un minut, în min. 19, din cauza rolelor şi petardelor. În min. 50, o rolă de hârtie l-a lovit în cap pe Boldrin, care se pregătea să execute un corner, iar arbitrul Haţegan a ameninţat că va opri meciul. Boldrin a fost lovit din nou de o rolă în cap după ce a executat cornerul, dar nu s-a mai luat nicio măsură. Partida a fost oprită pentru puţin timp şi după ce fanii echipei FCSB au aruncat cu obiecte spre portarul lui Dinamo, Jaime Penedo.

×
Subiecte în articol: steaua Dinamo Laurentiu Reghecampf
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close