Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cosmin Contra, reacție uluitoare după victoria cu Steaua: Îi dau amendă!

Cosmin Contra, reacție uluitoare după victoria cu Steaua: Îi dau amendă!

Cosmin Contra, reacție uluitoare după victoria cu Steaua: Îi dau amendă!
Sursa foto: Foto: Facebook/Cosmin Contra
01 Mar 2017   •   22:25

Dinamo a distrus FCSB şi în manşa retur din semifinalele Cupei Ligii. După ce au câştigat cu 4-1 în tur, elevii lui Cosmin Contra şi-au adjudecat şi returul cu 3-1 şi defilează spre finală. La capătul unui meci pe care dinamoviştii l-au avut sub control în permanenţă, în care au jucat tactic mult mai bine şi şi-au dominat fizic adversarul, Cosmin Contra a tras primele concluzii, notează ProSport.

”Mă bucur că am făcut dinamoviştii fericiţi! O victorie muncită, chiar dacă n-am jucat prea bine prima repriză, dar o victorie meritată! Am avut emoţii pentru că la un 4-1 intervine relaxarea şi dacă nu eşti capabil să îi montezi pe jucători poţi pierde calificarea de la 4-1. Am intrat foarte greu în meci, n-am avut prospeţime, n-am câştigat dueluri. 

Am vrut să îl odihnesc mai mult pe Palic, l-am odihnit pe Nemec, pe Bumba, dar din păcate au ieşit Oliva şi May accidentaţi. Mă bucur şi pentru Patrick Petre pentru că a făcut 25 de minute extraordinare, sper să îi intre minţile în cap. Rivaldinho a intrat şi el bine, a încercat!”, a spus antrenorul dinamoviştilor.

Cosmin Contra a discutat şi despre subiectul prezentat azi în exclusivitate de ProSport. După ce mai mulţi fotbalişti din lotul câinilor au fost surprinşi de clienţii unui cazino jucând la ”păcănele”, Contra a spus: ”Astea sunt lucruri interne, vom avea o discuţie mâine şi voi lua măsuri împotriva celor care au făcut lucrul ăsta. Sper să fie ultima scăpare de genul ăsta. Am făcut şi pariu cu Nistor pe o masă, deci trebuie să îi dau o masă pentru gol. Probabil şi o amendă”.

×
Subiecte în articol: Cosmin Contra Dinamo steaua
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close