Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Costea II l-a impresionat pe selecţionerul Săndoi şi ar putea face pasul spre reprezentativa de tineret

Costea II l-a impresionat pe selecţionerul Săndoi şi ar putea face pasul spre reprezentativa de tineret

Costea II l-a impresionat pe selecţionerul Săndoi şi ar putea face pasul spre reprezentativa de tineret
Sursa foto: emil sandoi
16 Mar 2009   •   14:53

Echipa naţională de tineret a câştigat o opţiune pentru postul de atacant în vederea meciurilor importante care urmează. Cel puţin aşa declară selecţionerul Under 21, Emil Săndoi, care a fost impresionat de randamentul pe care l-a dat Mihai Costea, fratele noului "Briliant", Florin. Atacantul de 20 de ani a marcat un gol şi se poate aştepta la o convocare la "tricolorii mici" pentru meciul cu Andorra, de la sfârşitul acestei luni.
?Normal că am urmărit jocul Universităţii de la Constanţa. Personal, eu mă bucur pentru Mihai Costea, mai ales că a şi reuşit să marcheze un gol. El este un tânăr fotbalist pe care îl aşteptam de foarte mult timp pe teren. Costea II a fost fotbalistul determinant în jocul Universităţii de la Constanţa. S-a înţeles perfect în atac cu fratele său Florin Costea. Mă bucur că nu mi-a înşelat aşteptările, iar el poate fi o soluţie pentru atacul naţionalei de tineret în meciul cu Andora de pe data de 28 martie? , a declarat Emil Săndoi pentru prosport.
?Mă bucur pentru Găman. El a reuşit din nou să revină în echipa de bază. Alături de Dorel Stoica, el a dat o siguranţă apărării în meciul cu Farul. Este bine că fotbaliştii care pot juca de la Universitatea la lotul de tineret au început să prindă echipa. Din păcate, eu nu pot fi prezent duminică la Craiova pentru a urmări jocul Universităţii cu CFR. Atunci, deja o să mă aflu în cantonament cu naţionala de tineret, dar pe fotbaliştii Craiovei îi voi aştepata la lot cu o zi mai târziu?, a declarat antrenorul echipei de tineret a României.
În cărţi pentru meciul cu Andorra ar mai putea fi şi un alt jucător implicat în partida de duminică de la Constanţa. Denis Alibec, tânărul de 18 ani al Farului care s-a remarcat deja la echipele de juniori ale României, ar putea fi chemat şi el de Săndoi la reprezentativa de tineret, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close