x close

Liga I, cel mai echilibrat campionat din Europa. Care sunt cotele principalelor favorite la titlu

10 Mar 2016   •   09:02
Liga I, cel mai echilibrat campionat din Europa. Care sunt cotele principalelor favorite la titlu

În acest moment, nu există nicio ţară cu fotbal cât de cât dezvoltat în care a 4-a favorită la titlu să aibă cota 4,50, cazul Pandurilor în Liga 1, scrie GSP.

Finalul campionatului regular şi intrarea în partea a doua a sezonului au determinat casele de pariuri să introducă în ofertele lor şi cote pentru câştigarea titlului în Liga 1.

Echilibrul e aproape total între primele 4 favorite, însă ordinea cotelor nu respectă ierarhia din clasament. Doar Astra e prima şi pentru bookmakeri, giurgiuvenii având 2,25 ca să ia campionatul.

Apoi, urmează Steaua, care, deşi e pe locul 4 în clasament, e văzută cu şanse mai mari de a termina prima decât au Pandurii şi Dinamo.

Cota Stelei e de 3,50, în timp ce un pariu pe rivala din Ştefan cel Mare ar multiplica suma cu 3,75. Doar Viitorul şi ASA sunt văzute ca fiind ieşite din calcule, dar chiar şi aşa, Liga 1 e în momentul de faţă campionatul cel mai echilibrat din Europa.

Dintre întrecerile care presupun un fotbal cel puţin decent, doar Belgia mai propune o atractivitate asemănătoare. De fapt, Belgia a fost modelul pe care LPF l-a urmat când a trecut la sistemul cu 14 echipe plus play-off şi play-out.

COTELE PENTRU CÂŞTIGAREA TITLULUI ÎN LIGA 1

Astra 2,25
Steaua 3,50
Dinamo 3,75
Pandurii 4,50
Viitorul 15,00
ASA 100,00

CINE MAI E ÎN SITUAŢIA STELEI ÎN EUROPA

Echipa Cota Situaţia
Tottenham 3,70 e la 5 puncte de Leicester, cu 9 etape înainte de final
Anderlecht 3,30 e pe locul 3, la 9 puncte de primul loc, dar campionatul regular se va termina peste o etapă şi punctele se vor înjumătăţi
Napoli 3,00 e la 3 puncte de Juventus, cu 10 etape înainte de finiş

Citeşte mai multe despre:

Liga I campioana
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati