Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Craiova ? Buzău 1-1. Visul european al oltenilor începe să se năruie (VIDEO)

Craiova ? Buzău 1-1. Visul european al oltenilor începe să se năruie (VIDEO)

Craiova ? Buzău 1-1. Visul european al oltenilor începe să se năruie (VIDEO)
15 Mai 2009   •   20:07

Deşi este retrogradată în Liga a II-a de etape bune, Gloria Buzău a învăţat să joace fotbal pe acest final de campionat şi dă bătăi de cap echipelor de la vârful clasamentului.

După ce a cedat cu greu partidele cu Steaua şi Rapid, Gloria Buzău a reuşit să smulgă un punct în Bănie, acolo unde a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

La capătul unui meci pe care trebuia să îl câştige la pas, Craiova a urcat pe locul patru în clasament, însă cele două puncte pierdute ar putea să îi coste pe olteni chiar calificarea în sezonul viitor al Cupei UEFA.

Craiova a dominat jocul de la un capăt la celălalt, dar portarul oaspeţilor a prins o zi mare. Mai mult, contrar cursului jocului, în minutul 39 Gloria a reuşit să deschidă scorul prin Mansour, care a profitat de o greşeală a lui Dorel Stoica şi Bornescu.



Repriza a doua a adus ceva schimbări la Craiova, însă nu şi pe tabelă. Golul egalizator a fost marcat abia în minutul 80, când Florin Costea a reluat cu capul o centrare a lui Wobay, însă minutele rămase până la final s-au dovedit insuficiente pentru ca oltenii să obţină şi victoria. Tot Florin Costea a avut şi ultima mare ocazie a partidei, în minutul 90, când a luftat în faţa porţii, dintr-o poziţie ideală.



Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close