Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Craiova cere rejucarea partidei cu CFR din Cupa României şi face apel la fair-play-ul clujenilor

Craiova cere rejucarea partidei cu CFR din Cupa României şi face apel la fair-play-ul clujenilor

Craiova cere rejucarea partidei cu CFR din Cupa României şi face apel la fair-play-ul clujenilor
19 Noi 2009   •   19:21

Oficialii clubului Universitatea Craiova cer rejucarea meciului cu CFR Cluj din sferturile de finală ale Cupei României şi au trimis o scrisoare deschisă în acest sens Federaţiei Române de Fotbal şi grupării ardelene. Oficialii olteni consideră că echipa lor a fost dezavantajată în mai multe rânduri de brigada de arbitri care l-a avut la centru pe Alexandru Tudor, CFR Cluj calficându-se astfel în semifinalele Cupei după 1-0 la Craiova.

"Motivăm cererea noastră prin greşelile flagrante ce au survenit pe parcursul jocului, influenţând rezultatul final, implicit numele echipei calificate în faza semifinalelor. Astfel, la scorul de 0-0, în minutul 7, Florin Costea a fost oprit din acţiune pentru o poziţie de offside semnalizată greşit. În minutul 10, golul marcat de acelaşi Florin Costea a fost anulat ERONAT de către Alexandru Tudor, tot pentru o poziţie de offside văzută doar de asistentul Adrian Ghinduleac. Mai mult, golul marcat de către CFR Cluj, a venit în urma unei poziţii flagrante de offside nesemnalizată de către asistentul Bogdan Velicu. De asemenea, Sebastian Dubarbier, autorul golului, a jucat în partida de aseară după o eroare tehnică a arbitrului Robert Dumitru la ultimul joc susţinut înainte de meciul de la Craiova, de către CFR Cluj, împotriva Astrei Ploieşti, în campionat. În acel meci, după marcarea golului, Dubarbier şi-a ridicat tricoul pe cap, faptă ce se sancţionează cu cartonaşul galben, care ar fi fost al doilea pentru acesta în respectivul joc, ce ar fi dus la eliminare, implicit suspendarea sa pentru partida de aseară!", scrie Adrian Mititelu.

Preşedintele Universităţii Craiova mai spune că rejucarea o cere în baza unor exemple din trecut: o partidă Bayern Munchen - FC Nurnberg din 1994, meciul Fenerbahce - Rizespor din 2004 şi partida Uzbekistan - Bahrain din play-off-ul de calificare la Campionatul Mondial din 2006.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close