x close

Craiova ? CS Otopeni 2-2. Oltenii fac spectacol, dar nu obţin victoria (VIDEO)

01 Noi 2008   •   21:13
Craiova ? CS Otopeni 2-2. Oltenii fac spectacol, dar nu obţin victoria (VIDEO)

Peste 10.000 de fani olteni au fost prezenţi, la partida dintre ?U? Craiova şi CS Otopeni, bucuroşi să revină pe ?Centralul? din Bănie. Meciul s-a desfăşurat într-o singură direcţie, spre poarta veteranului Munteanu, acesta fiind învins chiar în minutul 6, când Prepeliţă a primit o pasă excelentă de la Costea şi a tras puternic de la 20 m.
Gol Prepeliţă

Prima ocazie de gol mai clară a ilfovenilor a venit tocmai în a doua repriză, în minutul 54, Mărgărit încercând să îl surprindă pe goal-keepr-ul oltean cu un şut puternic. Bornescu a respins cu dificultate, acordând corner. Tridentul ofensiv Wobay - Baird ? Costea a continuat să semene panică în terenul advers, aceştia din urmă rezistând cu greu atacurilor.
Surpriza a venit când mai erau 15 minute de joc, Nibombe a venit lansat din spate la o lovitură de colţ şi a plasat, cu o lovitură de cap, balonul în vinclul lui Bornescu, aducând egaliatea pe tabela de marcaj.

CS Otopeni nu a reuşit să menţină de rezultat decât 4 minute, căci Costea a luat o minge pe cont propriu, a ?croşetat? câţiva adversari şi a tras puternic. Munteanu respinge neinspirat în faţă, de unde Wobay a împins balonul spre poartă.

Echipa lui Marian Bucurescu nu s-a resemnat cu ideea unei înfrângeri, iar următoarea fază la poarta olteană a adus din nou egalarea, Kalle reuşind să îl depăşescă pe Bornescu şi înscrie în poarta goală.

Universitatea Craiova: Bornescu, Dănănae, Găman, Mitchell, Joshua Rose, Prepeliţă,Stoica, Constantin,Gângioveanu, Julius Wobay, Baird (Dina`69), Costea. Antrenor: Nicolo Napoli
CS Otopeni: Cristian Munteanu, Dumitrescu, Nuno Diogo, Nibombe, Scarlatache (Muşat`48) , Cristian Constantin, Mărgărit, Florin Parvu, Chiacu (Kalle`8) ,Junior, Jean Paul Yontcha (Liviu Ganea`68).Antrenor: Marian Bucurescu

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

U Craiova CS Otopeni
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati