Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Craiova ? CS Otopeni 2-2. Oltenii fac spectacol, dar nu obţin victoria (VIDEO)

Craiova ? CS Otopeni 2-2. Oltenii fac spectacol, dar nu obţin victoria (VIDEO)

Craiova ? CS Otopeni 2-2. Oltenii fac spectacol, dar nu obţin victoria (VIDEO)
01 Noi 2008   •   21:13

Peste 10.000 de fani olteni au fost prezenţi, la partida dintre ?U? Craiova şi CS Otopeni, bucuroşi să revină pe ?Centralul? din Bănie. Meciul s-a desfăşurat într-o singură direcţie, spre poarta veteranului Munteanu, acesta fiind învins chiar în minutul 6, când Prepeliţă a primit o pasă excelentă de la Costea şi a tras puternic de la 20 m.
Gol Prepeliţă

Prima ocazie de gol mai clară a ilfovenilor a venit tocmai în a doua repriză, în minutul 54, Mărgărit încercând să îl surprindă pe goal-keepr-ul oltean cu un şut puternic. Bornescu a respins cu dificultate, acordând corner. Tridentul ofensiv Wobay - Baird ? Costea a continuat să semene panică în terenul advers, aceştia din urmă rezistând cu greu atacurilor.
Surpriza a venit când mai erau 15 minute de joc, Nibombe a venit lansat din spate la o lovitură de colţ şi a plasat, cu o lovitură de cap, balonul în vinclul lui Bornescu, aducând egaliatea pe tabela de marcaj.

CS Otopeni nu a reuşit să menţină de rezultat decât 4 minute, căci Costea a luat o minge pe cont propriu, a ?croşetat? câţiva adversari şi a tras puternic. Munteanu respinge neinspirat în faţă, de unde Wobay a împins balonul spre poartă.

Echipa lui Marian Bucurescu nu s-a resemnat cu ideea unei înfrângeri, iar următoarea fază la poarta olteană a adus din nou egalarea, Kalle reuşind să îl depăşescă pe Bornescu şi înscrie în poarta goală.

Universitatea Craiova: Bornescu, Dănănae, Găman, Mitchell, Joshua Rose, Prepeliţă,Stoica, Constantin,Gângioveanu, Julius Wobay, Baird (Dina`69), Costea. Antrenor: Nicolo Napoli
CS Otopeni: Cristian Munteanu, Dumitrescu, Nuno Diogo, Nibombe, Scarlatache (Muşat`48) , Cristian Constantin, Mărgărit, Florin Parvu, Chiacu (Kalle`8) ,Junior, Jean Paul Yontcha (Liviu Ganea`68).Antrenor: Marian Bucurescu

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: U Craiova CS Otopeni
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close