Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Craiova face spectacol, dar nu ia toate punctele. Craiova ?Rapid 0-0 (VIDEO)

Craiova face spectacol, dar nu ia toate punctele. Craiova ?Rapid 0-0 (VIDEO)

Craiova face spectacol, dar nu ia toate punctele. Craiova ?Rapid 0-0 (VIDEO)
15 Noi 2008   •   21:07

În plin scandal legat de clubul Rapid şi de cine este proprietarul de drept, printre acuze de balt pentru foşti jucători şi actuali jucători ce au cunoscut probleme cu plata la timp, echipa mergea în Bănie pentru etapa 15 a Ligii I.
Înaintea acestui meci, Craiova era pe ultima poziţie a podiumului, cu 25 puncte, iar Rapid pe opt cu două puncte mai puţin.
În ultimele 4 etape, echipele aveau un bilanţ similar- cu trei victorii şi o remiză, dar Craiova venea după o înfrângere 1-4 în faţa Pandurilor în Cupa României.
Debutul meciului aduc o surpriză în teren- Lucian Răduţă fiind titularizat în premieră în locul celui mai bine plătit rapidist - Julio Cesar.
Prima repriză este echilibrată, deşi Craiova a fost echipa mai proaspătă cu multe faze frumoase, dar nefinalizate. Deja din minutul 9, craiovenii reuşesc o serie de pase superbe prin care intră în careu, dar şutul trece pe lângă.

Deşi a avut mai multe momente de fotbal, Craiova nu reuşeşte să înscrie ca şi Rapid de altfel. Cea mai mare ocazie vine în ultimele minute de joc, când Cesinha şutează spectaculos dar nimereşte transversala porţii lui Bornescu.



Scorul la pauză este 0-0, un rezultat previzibil, dacă se ţine cont că agenţiile de pariuri vedeau acest meci terminându-se la egalitate.
După reluarea meciului se pare că Peseiro nu a fost convins destul de tânărul Răduţă, care este înlocuit în minutul 64 cu Julio Cesar. 1o minute mai târziu, Joao Paulo Andrade reuşeşte să bage mingea în plase după centrarea lui Lazăr. Rapid însă nu se poate bucura- se fluieră ofsaid.

Sub uralele tribunei pline, craiovenii au înclinat permanent meciul spre terenul Rapidului, dar ocaziile numeroase şi fazele de spectacol ce au ridicat tribunele în picioare nu au putut să aducă toate cele trei puncte.
Spre final, meciul se întunecă, ambele echipe fiind mulţumite, aparent, cu acest rezultat, şi nimeni nu mai forţează.
Rezultat final Craiova- Rapid 0-0.
Antrenorul Jose Peseiro a declarat la conferinţa de presă, că rezultatul obţinut de Rapid în partida de la Craiova, este just, dar nu e bun pentru echipa sa: ?A fost un meci dificil, în care toţi jucătorii mei s-au implicat total. Este un rezultat just, dar nu este bun pentru noi. Îmi felicit jucătorii pentru modul în care au luptat în această partidă. Cred că am trecut peste acel moment prost prin care echipa a trecut.?
Italianul Nicolo Napoli, a declarat că formaţia pe care o pregăteşte a evoluat bine în meciul cu Rapid însă jucătorilor săi le-a lipsit golul: ?Sunt mulţumit de meciul pe care l-au făcut băieţii, mai ales în prima repriză. Am dominat, ne-am creat ocazii, dar, din păcate, ne-a lipsit golul. Păcat că nu am câştigat încă două puncte dar, în final, e bun şi un punct. Ne pare rău nu numai pentru că nu am câştigat, pentru jocul bun al băieţilor, dar şi pentru publicul extraordinar.?
În acest fel nu se adeveresc pronosticurile conducătorilor celor două cluburi. Înainte de meci, Adrian Mititelu declara că o să câştige, în vreme ce George Copos era convins că va termina partida cu trei puncte în plus în clasament.
Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close