Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Craiova, mai aproape de retrogradare după 0-3 cu Universitatea Cluj

Craiova, mai aproape de retrogradare după 0-3 cu Universitatea Cluj

Craiova, mai aproape de retrogradare după 0-3 cu Universitatea Cluj
Sursa foto: Foto: gsp.ro
18 Apr 2011   •   20:00

Universitatea Cluj a câştigat cu 3-0 meciul disputat la Mediaş împotriva Universităţii Craiova, penultima partidă a etapei a 27-a din Liga I. Golurile clujenilor au fost marcate de Cojocnean, care a reuşit o dublă, şi de debutantul Morar.

 
Ambele echipe au început fără a risca prea mult, astfel că ocaziile au lipsit în primele 22 de minute. A fost nevoie ca Gugu să-l faulteze în careu pe Machado pentru ca meciul să se încingă. Claudiu Niculescu a ratat însă penaltyul dictat de Adrian Comânescu, iar oltenii au prins curaj. Nu au scăpat însă şi de ghinion, Subotic şi Dorel Stoica lovind pe rând bara porţii lui Marius Popa.
 
Tocmai în momentul în care aveau impresia că se află la conducerea jocului, elevii lui Reghecampf au greşit grav în apărare, mingea a ajuns la Cojocnean, iar revelaţia Clujului din acest retur a deschis scorul cu un şut la care Lung jr nu a mai putut interveni. Lucrurile s-au înrăutăţit pentru Ştiinţa, care a mai primit un gol exact înainte de pauză, acelaşi Cojocnean fructificând o pasă excelentă a lui Adrian Cristea.
 
În repriza a doua, echipa lui Ionuţ Badea a cedat intenţionat iniţiativa în favoarea oaspeţilor, care nu au reuşit însă să ameninţe serios poarta lui Marius Popa. În schimb, clujenii au mai înscris o dată, prin debutantul Morar, care a punctat pentru prima oară în Liga I, în prelungirile partidei.
 
Universitatea Cluj face 35 de puncte în urma acestui rezultat, reuşind să o egaleze pe marea rivală CFR, în timp ce Craiova rămâne pe locul 15, primul retrogradabil, cu numai 26 de puncte.
 
U Cluj: M Popa - Buhuş, Pele, Abrudan, Bazzi - Cojocnean (Delgado 79), Nasser, Ad. Cristea (Morar 89), Boştină - Machado, Cl. Niculescu (V. Gheorghe 73)
 
U Craiova: S Lung Jr. - Dănănae, Gugu, Zoro, D. Lopes - D. Stoica - Firţulescu (Surugiu 46), Nicolae (Buleică 46), Prepeliţă, Fl. Costea - Subotic (M. Roman 70).

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close