Antena 3 Sport Fotbal intern Craiova - Rapid 3-4. Copos: ?Un meci nebun. Hizo trebuie să muncească să nu primească goluri?

Craiova - Rapid 3-4. Copos: ?Un meci nebun. Hizo trebuie să muncească să nu primească goluri?

19 Sep 2009   •   23:30
Craiova - Rapid 3-4. Copos: ?Un meci nebun. Hizo trebuie să muncească să nu primească goluri?
Sursa foto: viorel hizo

Meci cu mize mari şi pretenţii între Universitatea Craiova şi Rapid, ambele formaţii căutând victoria asupra unor pretendenţi la titlu. Înaintea partidei, finanţatorul Adrian Mititelu se arăta încrezător că formaţia sa va învinge deoarece se considera ?peste Rapid?

De data aceasta însă nu a fost să fie cum a vrut Mititelu. Craiova a fost învinsă pe Ion Oblemenco, în etapa a 7-a a Ligii I, scor 4-3.

Debutul a aparţinut oltenilor, cu prima ocazie în minutul 6. Dar golul avea să vină de la giuleşteni, şase minute mai târziu, când Spadacio centrează din apropierea marginei, Iordache apare surprinzător în careu şi marchează pe lânga Silviu Lung Jr.După doar trei minute se face 2-0, când Buga reia în poarta, mingea ce a ricoşat din bara lovită de Ioniţă.


Oltenii nu cedează şi reuşesc să reducă din diferenţă în minutul 41, Mihai Costea preia de lânga Marius Constantin, şuteaza din vole de la marginea careului şi face 2-1.
Alte trei minute şi vine şi egalarea: Trică centrează din corner, Dorel Stoica reia cu capul de la 6 metri şi aduce egalarea la 2, scor cu care se intră la pauză.
Repriza secundă nu a fost cu nimic mai prejos.

La cinci minute de la reluarea jocului, rapidiştii înscriu din nou prin Lazăr, din cornerul lui Spadaccio. La jumătatea reprizei secunde, giuleştenii înscriu din nou, pentru 4-2, când Helder pătrunde în careu şi găseşte colţul lung.

Trică reuşeşte să reducă din diferenţă în ultimul minut de joc, dar era prea târziu. Scor final 3-4, astfel că oltenii rămân cu şapte puncte, iar trupa lui Hizo ajunge la cota 12.
Este doar a treia victorie a Rapidului la Craiova în 86 ani de existenţă.

Directorul sportiv al echipei din Giuleşti, Nicolae Manea, şi-a lăudat echipa, amintind de prestaţia bună a lui Mugurel Buga şi a lui Ioniţă. E
"Am avut 2-0 şi nu ne-am baricadat! Am jucat în continuare deschis! Domnul Copos a fost la meci, a fost şi la băieţi şi i-a încurajat. Totul e bine?, arăta acesta.
Pe de altă parte, Copos a avut şi unele cuvinte de avertizare "A fost un meci nebun. Am înscris destul de repede şi din păcate am primit 2 goluri pe care Craiova le-a meritat. Mie îmi pare rău de Universitatea, este o echipă de primele 4 locuri în Liga 1.
Domnul Hizo are acum timp să lucreze mai mult şi mai bine, în aşa fel încât atunci când are 2-0 să menţină scorul şi acesta să fie rezultatul final. Am dovedit că suntem un grup unit, o echipă de caracter. Dacă am fi câştigat şi la Astra, acum eram în primele trei echipe. Nu este uşor acum din punct de vedere financiar?.

Universitatea Craiova: 21. Lung jr. - 2. Bărboianu, 7. V. Găman, 6. D. Stoica, 27. Rose - 30. Prepeliţă, 13. Dilevski (77. Wobay '68), 10. Trică, 8. Şoavă - 10. Fl. Costea (20. Dina '80), 9. M. Costea (11. V. Badea '68). Antrenor: Daniel Mogoşanu.

Rapid: 1. A. Marinescu - 2. Helder, 28. Ad. Iordache (23. M. Constantin '37, 5. Mardare '46), 32. Ad. Iencsi, 19. Bozovici - 15. C. Lazăr, 6. Matici - 29. Buga,10. Herea, 30. Spadacio - 11. Al. Ioniţă (18. Joao Pinto '80). Antrenor: Viorel Hizo.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close