Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Craiova reuşeşte doar o remiză pe teren propriu cu Victoria Brăneşti

Craiova reuşeşte doar o remiză pe teren propriu cu Victoria Brăneşti

Craiova reuşeşte doar o remiză pe teren propriu cu Victoria Brăneşti
Sursa foto: Foto: gsp.ro
07 Mar 2011   •   20:11

Universitatea Craiova şi Victoria Brăneşti au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe stadionul Ion Oblemenco din etapa a 20-a din Liga I. Oaspeţii au deschis scorul prin Coman în prima repriză, echipa lui Nicolo Napoli evitând un eşec ruşinos cu zece minute înainte de final, graţie reuşitei lui Mihai Costea.

 
Învinşi de Steaua în etapa precedentă şi cu spectrul retrogradării planând asupra lor, oltenii au început meciul crispaţi, ceea ce se traduce printr-un joc haotic şi lipsit de idei. Singurul moment cât de cât periculos la poarta lui Stoicescu a venit în minutul 10, dar lovitura de cap a lui Prepeliţă a fost prea slabă pentru a-l surprinde pe goalkeeperul ilfovenilor.
 
Pe fondul neputinţei gazdelor, Victoria a stat cuminte la cutie în aşteptarea unei oportunităţi, care a apărut după jumătate de oră de joc, atunci când Buleică a greşit şi i-a oferit lui Coman şansa de a deschide scorul. Atacantul oaspeţilor nu a greşit şi l-a lobat elegant pe Silvui Lung jr. Replica oltenilor a venit aproape instantaneu, dar nici Subotic, nici fraţii Costea nu au reuşit să-l învingă pe Stoicescu, aflat în zi mare.
 
După pauză, elevii lui Ilie Stan au început să se retragă treptat, însă Craiova a fost incapabilă să ameninţe poarta până în minutul 70, când Dorel Stoica a lovit mai mult întâmplător bara transversală. Ratarea lui Stoianoff, cap peste din apropiere, a anunţat egalarea, venită după un şut în forţă de la marginea careului al lui Mihai Costea.
 
Ilfovenii au reuşit să gestioneze bine finalul de meci, fără să le ofere băieţilor lui Napoli spaţii şi ţinând jocul departe de propria poartă. Singura şansă de a obţine victoria a gazdelor a apărut după o fază în care mingea a sărit ca la biliard, Florin Costea trimiţând peste poartă din doi metri, una dintre cele cele mai mari ratări ale sezonului.
 
S-a încheiat 1-1, rezultat în urma căruia Craiova ocupă locul 13, cu 21 de puncte, în timp ce Victoria Brăneşti, cu un punct mai puţin se află pe poziţia a 15-a.
 
Craiova: Lung Jr. - Buleică, Zoro, D. Stoica, W. Lopez - Prepeliţă, Wendel, Ologu (Gângioveanu 65) - M. Costea, Subotic (Stoianoff 65), Fl. Costea 
 
Victoria: Stoicescu - Maghici, Sg. Bar, Marincău, E. Nicola - Fl. Petre (Al. Iacob 58), Ispir, Novac, B. Oprea, R. Avram - Coman (Simion 84).

×
Subiecte în articol: U Craiova victoria branesti Liga I
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close