Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristi Borcea îi laudă pe veterani după meciul cu Varazdin: „Dănciulescu şi Niculae au tras echipa după ei”

Cristi Borcea îi laudă pe veterani după meciul cu Varazdin: „Dănciulescu şi Niculae au tras echipa după ei”

Cristi Borcea îi laudă pe veterani după meciul cu Varazdin: „Dănciulescu şi Niculae au tras echipa după ei”
de M.T.    |    05 Aug 2011   •   10:07

La finalul returului cu NK Varazdin, câştigat de Dinamo cu 2-1, rezultat care a parafat calificarea alb-roşilor în playoff-ul Europa League, Cristi Borcea a declarat că principalul merit aparţine veteranilor din atacul „câinilor”.

Dănciulescu şi Marius Niculae au tras echipa după ei. Când nu au jucat ei bine cu croaţii, am făcut 2-2. Ne bucurăm foarte mult pentru calificare, trebuie să tratăm fiecare partidă cu atitudine”, a spus preşedintele executiv al dinamoviştilor, care s-a arătat dezamăgit de evoluţiile lui Alexe şi Torje: „De când a fost transferat la Chelsea prin presă, Alexe nu mai joacă nimic. El şi Torje erau cei mai buni, ieşeau mereu în evidenţă, dar văd că acum s-au inversat rolurile”.

Oficialul echipei din Ştefan cel Mare este de părere că Dinamo are nevoie să-şi completeze lotul şi aşteaptă revenirile jucătorilor accidentaţi şi a celor cu anumite probleme.

Avem şi jucători accidentaţi: Grigore şi Pulhac, plus Liviu Ganea, de care Dinamo are nevoie. Dar mai mult are el nevoie de Dinamo, sper să prelungim contractul şi să se alăture lotului. Bakaj a fost suspendat, deci au fost patru jucători importanţi care nu au făcut parte din lot. Trebuie să completăm lotul”, a precizat Borcea.

Antrenorul Liviu Ciobotariu consideră că echipa sa a evoluat mai bine decât în meciul tur de la Bucureşti şi că a meritat calificarea.

Varazdin a jucat bine, dar noi am evoluat mai bine ca la Bucureşti, am înscris când trebuia şi ne-am calificat meritat. În repriza a doua am căzut puţin, croaţii au încercat să revină, dar am reuşit să menţinem scorul”, a declarat tehnicianul alb-roşilor.

Samir Toplak, antrenorul lui Varazdin, era dezamăgit la sfârşitul întâlnirii, dar şi-a felicitat jucătorii şi a recunoscut superioritatea lui Dinamo.

În ciuda înfrângerii, sunt mândru de jucătorii mei, au arătat inimă şi meritam mai mult, eu zic că am fost echipa mai bună. Per total însă, dacă iau în calcul ambele manşe, Dinamo a meritat calificarea. Planul nostru era să stopăm iureşul dinamoviştilor, să facem presing. E foarte greu să revii când primeşti gol, dar am reuşit să egalăm, la fel cum am făcut-o şi la Bucureşti. Din păcate, apoi am primit şi golul doi şi am pierdut”, a spus Toplak.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close