Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristi Chivu: N-am arătat nimic, am jucat prost, am dat un gol cu şansă

Cristi Chivu: N-am arătat nimic, am jucat prost, am dat un gol cu şansă

Cristi Chivu: N-am arătat nimic, am jucat prost, am dat un gol cu şansă
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Noi 2013   •   08:48
Fostul căpitan al echipei naţionale Cristian Chivu a declarat, vineri seară, că reprezentativa României nu a arătat nimic şi a jucat prost în meciul cu Grecia, pierdut cu scorul de 1-3, în prima manşă a barajului de calificare la CM-2014.
"Din păcate în seara asta nu s-a putut şi nu am arătat ca o echipă. Maniera cum ne-am prezentat la acest meci lasă de dorit. N-am arătat nimic, am jucat prost, am dat un gol cu şansă. Dacă jucăm la fel şi marţi, nu avem nicio şansă. Grecia nu mi s-a părut o mare echipă. Ne-au bătut din faze fixe, ne-au surprins aiurea, cu noroc şi cu un ofsaid, dar asta e fotbalul", a declarat Chivu, conform Mediafax.
Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru România a marcat Stancu '19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou '14, '66 şi Salpingidis '20.
 

×
Parteneri
Abonează-te la canalul oficial de WhatsApp al Antena CNN
x close