Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristi Chivu şi Florentin Petre ratează meciurile cu Serbia şi Austria

Cristi Chivu şi Florentin Petre ratează meciurile cu Serbia şi Austria

Cristi Chivu şi Florentin Petre ratează meciurile cu Serbia şi Austria
17 Mar 2009   •   20:57

Victor Piţurcă a decis marţi să nu îi mai convoace pentru meciurile cu Serbia şi Austria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, pe Cristi Chivu şi Florentin Petre, din cauza problemelor medicale pe care le au cei doi.

"În ceea ce-l priveşte pe căpitanul naţionalei, Cristian Chivu, consultul efectuat de medicul reprezentativei, Pompiliu Popescu, a relevat că jucătorul a suferit o leziune recidivantă zonă teno-musculară muşchi aductor scurt drept, fapt care-l face indisponibil minim o lună. Consultul lui Florentin Petre nu a fost realizat, discuţia telefonică avută de Pompiliu Popescu cu jucătorul lui Terek Groznâi determinându-l pe medicul nostru să-l suspecteze de o leziune a ligamentelor încrucişate ale genunchiului. Până la sfârşitul acestei săptămâni, Petre va fi consultat la Bucureşti, după care se va putea stabili şi diagnosticul exact", se arată pe site-ul FRF.

România va juca cu Serbia, la Constanţa, pe 28 martie, şi, pe 1 aprilie, cu Austria, la Klagenfurt, în preliminariile grupei a 7-a a Cupei Mondiale din 2010. Lotul definitiv pentru cele două partide va fi anunţat în cursul serii de duminică.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Chivu
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close