Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristi Săpunaru, suspendat de LPF pentru gesturile obscene din partida cu Braşov

Cristi Săpunaru, suspendat de LPF pentru gesturile obscene din partida cu Braşov

Cristi Săpunaru, suspendat de LPF pentru gesturile obscene din partida cu Braşov
Sursa foto: cristi sapunaru
20 Mai 2010   •   19:45

Comisia de Disciplină a LPF l-a suspendat pe fundaşul giuleştean Cristian Săpunaru pentru ultima etapă a sezonului, după ce jucătorul a făcut gesturi obscene la adresa spectatorilor la partida cu FC Braşov. Săpunaru, un client obişnuit al comisiilor de disciplină din România şi Portugalia, nu va putea juca, astfel, în ultima partidă a sezonului, cu Gloria Bistriţa.
Săpunaru este în acest moment la Rapid tocmai pentru că în Portugalia este suspendat pentru indisciplină. Mai mult, fundaşul feroviar a fost "uitat" şi de selecţionerul Lucescu după ce a bruscat şi ameninţat mai mulţi membri ai delegaţiei României după amicalul cu Polonia. Totuşi, Săpunaru continuă să facă probleme, iar gesturile obscele pe care le-a făcut suporterilor braşoveni îi aduc o etapă de susăendare şi 6.000 de lei amendă, potrivit Mediafax.
Un alt jucător de la Rapid, Lucian Răduţă, a fost suspendat pentru două jocuri şi amendat cu 2.000 de lei pentru eliminarea din partida cu FC Braşov, astfel că Ioan Andone va avea unele probleme în alcătuirea lotului pentru ultima etapă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I suspendare Rapid
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close