Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristi Tănase: "Chiar dacă primesc numărul 10 la Steaua voi fi la fel de motivat ca până acum"

Cristi Tănase: "Chiar dacă primesc numărul 10 la Steaua voi fi la fel de motivat ca până acum"

Cristi Tănase: "Chiar dacă primesc numărul 10 la Steaua voi fi la fel de motivat ca până acum"
Sursa foto: cristian tanase
20 Ian 2010   •   22:52

Cristian Tănase va purta, aproape sigur, numărul 10 la Steaua în returul campionatului în curs. Acest lucru nici nu-l sperie dar nici nu-l impresionează peste măsură pe tânărul mijlocaş. Tănase consideră că jocul lui este la fel de bun indiferent care este numărul de pe tricoul său. Tănase consideră că ar fi arătat şi mai multe dacă nu ar fi fost accidentat atunci când a fost cumpărat de Steaua.
"Nu cred că posibilitatea de a primi tricoul cu numărul 10 ar putea să mă motiveze mai mult. Voi avea aceeaşi motivaţie indiferent de ce tricou port. Se spune că cine poartă numărul 10 trebuie să fie lider. M-am tot gândit la ce ar trebui sa fac, dar eu voi fi acelaşi jucător, indiferent dacă am numarul 10 sau nu", a declarat Tănase pentru site-ul oficial al Stelei.
"Nu am jucat foarte mult în tur, deoarece am avut ghinionul de a veni la Steaua accidentat. Sper să nu mi se mai întâmple asta şi să pot juca bine. Dacă eşti pe val şi te accidentezi pentru o perioadă mai lungă, poţi fi tras înapoi. Cred că mi-am revenit şi sper ca în retur să fiu jucătorul care eram înainte, atât la nivel de club, cât şi la naţională", a continuat internaţionalul român.
Tănase nu crede că Steaua are nevoie de prea multe transferuri, întrucât lotul actual al grupării din Ghencea a reuşit clasarea pe primul loc al clasamentului, la egalitate de puncte cu CFR Cluj şi Unirea Urziceni.
"Nu ştiu dacă trebuie să ne întărim foarte mult pentru a câstiga titlul, deoarece noi am reuşit, cu acelaşi lot, să urcăm pe prima poziţie în clasament. Trebuie să fim motivaţi şi să dăm totul pe teren pentru a avea şanse", a declarat Tănase.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Liga I
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close