Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Christoph Daum, reacție bizară după victoria cu Chile. Ce a răspuns la întrebarea momentului

Christoph Daum, reacție bizară după victoria cu Chile. Ce a răspuns la întrebarea momentului

Christoph Daum, reacție bizară după victoria cu Chile. Ce a răspuns la întrebarea momentului
13 Iun 2017   •   23:33

În direct la Sport.ro, Christoph Daum a fost felicitat pentru victoria din meciul cu Chile, insa acesta s-a intrebat daca mesajul era ironic.

"Glumiti sau ce?", a raspuns Daum.

In continuare, selectionerul s-a declarat deranjat de criticile din media si a evitat sa raspunda la intrebarea momentului, despre demisie.

"Vreau să le mulțumesc jucătorilor mei, au arătat reacție pozitivă după aceste critici apărute după meciul cu Polonia. E foarte important rezultatul, dar am văzut că mai avem multe de îmbunătățit. Azi a fost complet diferit. Nu avem nimic de pierdut, savurați jocul. S-a făcut 2-0, dar am avut două ocazii imense când eram 11 contra 11. Le-am dat câteva sfaturi tactice și echipa a fost unită. România a fost o echipă unită. Am avut pentru prima dată sentimentul că avem o echipă plină de încredere. Nu am evidența, dar azi a fost o echipă. Au fost ca niște copii! Au făcut totul azi și pentru mine e un semn bun", a spus Christoph Daum, după meci. 

×
Subiecte în articol: demisie reactie Cristoph Daum
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close