Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristoph Daum, schimbări în premieră la naționala României

Cristoph Daum, schimbări în premieră la naționala României

Cristoph Daum, schimbări în premieră la naționala României
Sursa foto: Foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României / FRF
10 Iul 2016   •   13:27

Christoph Daum a fost numit joi selecționer al României, iar obiectivul acestuia este calificarea "tricolorilor" la Campionatul Mondial din 2018, scrie gsp.ro.

Daum, 62 de ani, este decis să facă schimbări importante la echipa națională. Acesta i-a anunţat deja pe şefii FRF că vrea neapărat să-i fie îndeplinite 3 cerinţe:

- Angajarea de către federaţie a unui profesor de limba română
- Aducerea în staff-ul naţionalei a unui analist video, post care nu a existat până acum                                                                                                                          - Aducerea în staff-ul naţionalei a unui nutriţionist

Daum vrea să învețe cât mai repede limba română, pentru a comunica perfect cu jucătorii, iar angajarea unui profesor a fost trecută în contractul semnat joi seară la Casa Fotbalului.

Daum va avea 540.000 euro pe an, cu 30% mai mult decât aveau Pițurcă sau Iordănescu. În plus, neamțul are o clauză specială cu FRF, prin care va încasa un bonus uriaş dacă duce reprezentativa României la Campionatul Mondial din 2018, din Rusia.

×
Subiecte în articol: Cristoph Daum
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close