Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Criză financiară. Copos vrea să mute clubul Rapid la Otopeni pentru o sponsorizare de la primărie

Criză financiară. Copos vrea să mute clubul Rapid la Otopeni pentru o sponsorizare de la primărie

Criză financiară. Copos vrea să mute clubul Rapid la Otopeni pentru o sponsorizare de la primărie
Sursa foto: george copos
16 Iun 2009   •   08:57

George Copos nu se dezminte şi a venit cu o nouă idee pentru a face din clubul din Giuleşti o afacere profitabilă. După ce l-a cooptat la Rapid pe Fathi Taher şi a încercat să-l convingă pe Adrian Porumboiu, Copos vrea să-l ademenească sub Grant pe Lucian Băroiu, preşedintele CS Otopeni, şi să mute echipa în oraşul aeroportului "Henri Coandă" pentru a putea primi sponsorizări de la primărie.
Nimeni nu vrea să cumpere Rapidul, iar acest lucru este o mare problemă pentru Rapid în condiţiile în care "planeta se scufundă". Patronul grupării feroviare a încercat orice metodă de a mai aduce un investitor la echipă şi, eventual să vândă clubul, dar nimic nu i-a reuşit până acum.
?Vreau să plec, nu mai pot. Am făcut tot posibilul pentru a salva acest club. Dau Rapidul cui vrea să îl ia. Nu cer pe el decât un leu!?, declarase Copos după finalul campionatului, potrivit prosport.
Cheia ar putea sta pentru Copos la primarul Otopeniului, Silviu Gheorghe, care ar fi de acord să sponsorizeze echipa. Tot ce trebuie să facă finanţatorul din Giuleşti este să mute echipa în urbea din judeţul Ilfov! Şi se pare că ar fi de acord, încurajat şi de relaţia bună pe care o are posibilul său asociat, Băroiu, cu primarul Otopeniului. Potrivit sursei citate, Rapidul de Ilfov ar juca în continuarea în Giuleşti, deoarece Otopeni nu are nici un stadion omologat pentru Liga I.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close