Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CS Mioveni - Steaua 0-1. Raul Rusescu aduce o victorie chinuită pentru roş-albaştri

CS Mioveni - Steaua 0-1. Raul Rusescu aduce o victorie chinuită pentru roş-albaştri

CS Mioveni - Steaua 0-1. Raul Rusescu aduce o victorie chinuită pentru roş-albaştri
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    05 Mar 2012   •   11:18

Raul Rusescu s-a dovedit din nou omul providenţial al Stelei, fostul atacant de la Unirea Urziceni marcând golul prin care roş-albaştrii au câştigat cu 1-0 la Mioveni, în etapa a 19-a din Liga I.

Cu o echipă de start în care şi-au făcut loc cinci jucători ofensivi, Steaua a început tare, iar şutul lui Tănase de la marginea careului, respins de Cobrea, a anunţat deschiderea scorului din minutul 12, Rusescu reluând din voleu centrarea de la colţul terenului a lui Florin Costea.

Ultima clasată din Liga I a fost aproape de egalare în minutul 17, când Enache, scăpat singur cu Tătăruşanu, a tras mult peste. Până la pauză, elevii lui Ilie Stan au avut mai multe şanse să se desprindă pe tabelă, dar Florin Costea şi Machado au ratat din poziţii favorabile.

În repriza a doua, argeşenii au încercat să obţină un egal nesperat, însă Ispir şi Olteanu au fost excelent blocaţi de Tătăruşanu, în timp ce Florin Costea putea închide definitiv soarta partidei, dar a trimis pe lângă, după o pasă foarte bună a lui Machado.

Finalul i-a găsit pe stelişti în propria jumătate de teren, apărând muncitoreşte un avantaj minim împotriva ocupantei ultimului loc, deşi patronul lor se visează pe primul loc până la Paşte. La fel ca în fiecare an.

CS Mioveni: Cobrea - Crăciun, Iordache, Barbu (Năstăsie 51), Olteanu, Baicu (Voiculeţ 83) - Enache (Coşereanu 80), Ispir, Zuluf - Ionescu, Ayza

Steaua: Tătăruşanu - Martinovic, Chiricheş, Geraldo, Pârvulescu - Rusescu (Bălan 72), Tănase, Bourceanu, Fl. Costea (Prepeliţă 64) - Tatu (Răduţ 90), Machado.

Petrolul - FC Vaslui 1-2

FC Vaslui a revenit după ce a fost condusă la pauză şi s-a impus cu 2-1 la Ploieşti, în primul meci cu Augusto Inacio pe bancă.

Ploieştenii au deschis scorul în minutul 17, printr-o execuţie senzaţională a lui Buhuşi, dar oaspeţii au egalat în debutul părţii secunde, când Wesley a transformat un penalty obţinut de Milanov.

Scorul final a fost stabilit în minutul 88, când Stanciu a marcat un alt gol superb, şut de la colţul careului, aproape de vinclu.

Petrolul: Gritti - Străuţ, Melinte, Bikana, Ben Djemia - Mustivar, Negru - Opriţa, Boudjemaa (Fl. Dumitru 69), Buhuşi - Dina (Borza 58, M. Roman 78)

FC Vaslui: Borjan - Milanov, Papp, M. Constantin, Paito - R. Costin (Stanciu 46), N'Doye - Adailton (Gheorghiu 75), Wesley, Sânmărtean - Temwanjera (Yero Bello 90+1)


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close