Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CS Otopeni - Gloria Buzău 2-0. Derbyul codaşelor decis de dubla lui Liviu Ganea

CS Otopeni - Gloria Buzău 2-0. Derbyul codaşelor decis de dubla lui Liviu Ganea

CS Otopeni - Gloria Buzău 2-0. Derbyul codaşelor decis de dubla lui Liviu Ganea
Sursa foto: liviu ganea
02 Mai 2009   •   19:45

Codaşele Ligii I, CS Otopeni şi Gloria Buzău, s-au luptat mai puţin pentru evitarea aproape imposibilă a retrogradării, cât pentru o apropiere cât mai mare de baremul de 25 de puncte.
Otopeniul lui Liviu Ciobotariu şi-a confirmat valoarea de favorită în această întâlnire. Forma arătată în meciul cu Steaua a fost confimată. Astfel, Formaţia CS Otopeni a câştigat în faţa echipei Gloria Buzău, cu scorul de 2-0, realizat încă din prima repriză.
Dubla lui Liviu Ganea, din minutele 19 şi 34 au parafat victorie.
Gazdele au deschis scorul în minutul 19, prin reuşita lui Liviu Ganea, care a şutat de la aproximativ 20 de metri, lateral dreapta.

Acelaşi Liviu Ganea a majorat diferenţa pe tabela de marcaj în minutul 34, după ce a reluat în plasă balonul respins de portarul Arcaba, în urma unui şut expediat de Yontcha, de la aproximativ 18 metri.

Până acum s-a mai disputat un singur meci între cele două formaţii, cel din turul acestei ediţii de campionat. În partida disputată la Buzău, CS Otopeni s-a impus la limită, scor 1-0, prin golul marcat de Cristi Constantin.

După reuşitele din acest joc, atacantul lui CS Otopeni, Liviu Ganea, a ajuns la cota 7 în clasamentul golgheterilor.

CS Otopeni nu mai reuşise o victorie în Liga I chiar de la meciul din turul campionatului cu Gloria Buzău. De atunci ilfovenii au mai jucat 16 meciuri în care au înregistrat 5 rezultate de egalitate şi 11 înfrângeri. De partea cealaltă, buzoienii se află la cel de-al treilea insucces consecutiv, după cele din jocurile cu Pandurii Tg. Jiu (0-1) şi Gaz Metan Mediaş (1-2).

În urma acestui rezultat, CS Otopeni a acumulat 16 puncte şi se menţine pe locul 17, în timp ce Gloria Buzău a rămas cu 9 puncte şi este "lanterna roşie" a Ligii I.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CS Otopeni Gloria Buzau
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close