Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CS Otopeni mai dă o lovitură. Victoraş Iacob va juca şi el alături de Ionuţ Rada şi Cristi Munteanu

CS Otopeni mai dă o lovitură. Victoraş Iacob va juca şi el alături de Ionuţ Rada şi Cristi Munteanu

CS Otopeni mai dă o lovitură. Victoraş Iacob va juca şi el alături de Ionuţ Rada şi Cristi Munteanu
Sursa foto: victoras iacob
12 Mar 2009   •   12:39

Micul club din Otopeni nu se sfieşte să oferteze jucători care au ştate vechi în Liga 1 şi în cupele europene. Şi le iese! După ce portarul Cristi Munteanu şi fundaşul Ionuţ Rada au venit la echipa nou-promovată, Victoraş Iacob a ales şi el să se întoarcă în România la echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, din postura de jucător liber de contract.
Fostul jucător al Stelei va sta la echipa din Otopeni până în vară, a anunţat Lucian Ionescu, directorul de imagine al grupării situate pe locul 17 în Liga 1, cu doar 9 puncte. Iacob Vine la formaţia alb-albastră după o lungă perioadă în care nu a mai jucat fotbal, el apucând să aibă doar două apariţii pentru Kaiserslautern, restul timpului petrecând-ul prin clinici din cauza unei afecţiuni la menisc. Drept urmare, jucătorul de 27 de ani a fost pus pe lista de transferuri şi, în cele din urmă, a ajuns să îşi rezilieze contractul cu echipa germană, potrivit Mediafax.
În altă ordine de idei, tensiunile de la echipa nou-promovată s-au stins, pe moment, după ce jucătorii au acceptat, în cele din urmă, să reia pregătirile după două zile de refuz. Fotbaliştii au acuzat faptul că nu li s-au mai plătit salariile de câteva luni şi au ameninţat, chiar, că nu se vor prezenta la meciul de duminică, pe Ştefan cel Mare cu Dinamo.
"Jucătorii sunt la Mogoşoaia şi se pregătesc pentru mecul cu Dinamo. Sunt pregătiţi să moară pe teren .", a declarat preşedintele CS Otopeni în cadrul unei conferinţe de presă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CS Otopeni Liga I FC Steaua
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close