Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CSMS Iaşi a promovat matematic în Liga I

CSMS Iaşi a promovat matematic în Liga I

CSMS Iaşi a promovat matematic în Liga I
de M.T.    |    29 Mai 2014   •   09:05

CSMS Iaşi a promovat matematic în Liga I, după ce a încheiat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu FC Clinceni, într-un meci contând pentru etapa a opta a play-off-ului ligii secunde.

Cu două etape înainte de final, ieşenii ocupă primul loc în play-off-ul Ligii a II-a, cu 34 de puncte, şi mai pot fi ajunşi doar de FC Clinceni, clasată pe locul 4, cu 28 de puncte, dar formaţia moldoveană are avantajul rezultatelor directe mai bune.

Rapid, locului 2, cu 33 de puncte, nu a primit licenţa pentru Liga I, dar ar putea să o obţină la TAS, în timp ce formaţia Unirea Slobozia, locul 3, cu 32 de puncte, nu a depus dosarul de licenţiere şi nu poate promova în primul eşalon.

„Păcat că nu a fost o victorie, dar până la urmă important este că ne-am atins obiectivul. Îi felicit pe băieţi pentru această performanţă. Noi vom juca şi ultimele două  meciuri din play-off la victorie, deoarece merităm să promovăm de pe primul loc şi pentru că respectăm competiţia”, a spus Marius Lăcătuş, tehnicianul ieşenilor, la finalul întâlnirii.

Fosta legendă a Stelei a adăugat că se bucură de momentele frumoase de care are parte la Iaşi şi a dat asigurări că îşi doreşte să continue la CSMS şi în prima ligă.

Pe de altă parte, preşedintele Florin Prunea nu este la fel de sigur că sezonul viitor îl va găsi tot la Iaşi.

„Este meritul jucătorilor pentru această promovare. Eu mă bucur că, în doi ani şi jumătate cât am condus acest club, am reuşit două promovări. Pentru mine a fost o perioadă extraordinară. A fost o luptă dificilă pentru promovare şi am demonstrat că merităm să jucăm în Liga I”, a declarat Prunea.

„Eu îmi închei înţelegerea şi nu ştiu dacă voi mai continua aici. Avem timp pentru astfel de discuţii. Deocamdată, savurăm promovarea”, a mai precizat oficialul grupării ieşene.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close