Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cu ochii în lacrimi, Dănciulescu şi-a luat rămas bun de la fanii lui Dinamo: Plec cu inima împăcată

Cu ochii în lacrimi, Dănciulescu şi-a luat rămas bun de la fanii lui Dinamo: Plec cu inima împăcată

Cu ochii în lacrimi, Dănciulescu şi-a luat rămas bun de la fanii lui Dinamo: Plec cu inima împăcată
31 Aug 2009   •   00:51


Derby-ul dintre Steaua şi Dinamo, de duminică seara, a fost probabil ultimul pentru atacantul Ionel Dănciulescu, care e pe punctul de a se transfera în liga a doua spaniolă, la Hercules Alicante. În timpul partidei din Ghencea, fanii dinamovişti i-au mulţumit lui Dănciulescu pentru golurile pe care le-a marcat în tricoul alb-roşu: "Danciule, astăzi cuvintele sunt de prisos, pentru tot ce ai făcut îţi mulţumim frumos!".

Emoţionat de gestul suporterilor, la finalul meciului, Dănciulescu s-a dus la galerie cu ochii în lacrimi şi a făcut plecăciuni în faţa fanilor. "Le mulţumesc fanilor pentru că au fost alături de mine. Eu am încercat să dau totul pentru această echipă. Eu am făcut tot ce a depins de mine pentru binele echipei şi de aceea plec cu inima împăcată", a declarat Dănciulescu.

"Întotdeauna e frumos când câştigi în Ghencea, mai ales că totul vine după o săptămână perfectă în care am învins pe CFR, ne-am calificat în grupele Europa League. Acesta a fost probabil ultimul meci pentru Dinamo, dar nu ştiu sigur. Vom vedea săptămâna viitoare ce va fi. Dacă voi pleca, când mă voi întoarce o voi face numai la Dinamo", a mai spus Dănciulescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ionel Danciulescu Dinamo Bucuresti
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close