Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cu Penescu reţinut, Argeşul pierde la Buzău cu 3-1 (VIDEO)

Cu Penescu reţinut, Argeşul pierde la Buzău cu 3-1 (VIDEO)

Cu Penescu reţinut, Argeşul pierde la Buzău cu 3-1 (VIDEO)
17 Apr 2009   •   20:46

FC Argeş nu a reuşit să treacă peste şocul reţinerii lui Cornel Penescu şi a prilejuit Gloriei Buzău să obţină prima victorie de acasă din actualul campionat. Trupa din Crâng a meritat succesul, aflându-se la conducerea jocului în cea mai mare parte a timpului.

Deşi nu se număra printre capetele de afiş ale etapei, ba din contră, partida de la Buzău a început extrem de alert. Mansour a dat primul avertisment piteştenilor, la faza următoare Mera reuşind să deschidă scorul cu o lovitură de cap. Tănase şi Bazzi au replicat imediat, dar marile ocazii au fost ratate tot de gazde, prin Mansour şi Axente. Elevii lui Ionuţ Badea au reuşit în cele din urmă să egaleze, Năstăsie fructificând o centrare excelentă a lui Tănase. Buzoienii şi-au continuat jocul fără complexe, dar bara s-a opus unui supergol la şutul lui Poparadu, în timp ce la poarta cealaltă Diogo a scos de pe linie lobul lui Dulcea înainte de pauză.





Meciul a scăzut în intensitate în partea a doua, deşi debutul a fost promiţător, Poparadu trăgând puţin pe lângă în minutul 49. Buzoienii au rămas în continuare la cârma jocului, dar fără a ameninţa serios poarta lui Boşneag. Sanchez şi Cojocnean au trecut pe lângă gol pentru gazde, în timp ce Voiculeţ putea da lovitura pe o contra pentru trupa din Trivale. Dar, în cele din urmă, s-a făcut dreptate, Mansour finalizând un contraatac excelent, cireaşa de de pe tort fiind pusă de şutul de la aproape 30 de metri al lui Chiţu.





Gloria:
Arcaba - Siminic, Da Silva, Mera, Bonfim - D. Sanchez (Popa 71), Chiţu, Poparadu, Ademar (Vigariu 62) - Mansour, Axente (Cojocnean 46)
Antrenor: Constantin Cârstea

FC Argeş:
Boşneag ? M. Stan (Voicu 66), Diţă , Lăcustă, Poenaru - Năstăsie , Tameş , Bazzi , Tănase ? Dulcea (Kamara 76), Voiculeţ (Iordache 83)
Antrenor: Ionuţ Badea

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Arges Gloria Buzau Liga I
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close