Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Culio: ?Meciul cu Roma este decisiv?

Culio: ?Meciul cu Roma este decisiv?

Culio: ?Meciul cu Roma este decisiv?
16 Noi 2008   •   22:09

Mijlocaşul CFR-ului, Juan Emanuel Culio a declarat la finalul partidei cu FC Argeş că partida cu AS Roma din Liga Campionilor, este decisivă pentru viitorul echipei CFR Cluj în cupele europene: ?Mă simt fericit că echipa a demonstrat că joacă bine, a fost şi presiune mare şi e bine că am câştigat. Partida cu Roma e decisivă pentru primăvara europeană. Dacă vom câştiga ne vom califica, dacă nu, rămânem pe afară. Sper să marchez în orice meci şi azi aş fi vrut să marchez. Oboseala nu e oscuză pentru noi. Eu mor pentru fotbal?, a afirmat fotbalistul.
Eugen Trică a declarat că echipa sa a obţinut o victorie muncită în meciul cu piteştenii, care s-au dovedit un adversar incomod: ?Am obţinut o victorie mare, muncită, dar nu ne-a fost uşor, pentru că Argeşul ne-a pus probleme. Era foarte important să învingem astăzi, mai ales că ne-au ajutat şi rezultatele. Urmează un meci foarte greu (n.r. - în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu), ei sunt în formă, au bătut Craiova în Cupă şi au făcut egal la Constanţa?, a spus Trică.
Campioana României, CFR Cluj, a învins, duminică, pe teren propriu, formaţia FC Argeş, cu scorul de 2-0 (1-0), într-o partidă contând pentru etapa a XV-a a Ligii I.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Liga Campionilor
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close