Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Culmea! Dayro Moreno, curtat de FC Braşov. "Îl vrem, are foarte multe calităţi"

Culmea! Dayro Moreno, curtat de FC Braşov. "Îl vrem, are foarte multe calităţi"

Culmea! Dayro Moreno, curtat de FC Braşov. "Îl vrem, are foarte multe calităţi"
Sursa foto: dayro moreno
12 Ian 2010   •   08:48

Spre surpinderea conducerii Stelei, capriciosul Dayro Moreno chiar are oferte. Antrenorul lui FC Braşov, Viorel Moldovan, l-a convins deja pe preşedintele Dinu Gheorghe că le-ar prinde bine în echipă mijlocaşul columbian şi "stegarii" au demarat deja tratativele cu partea stelistă pentru a-l aduce sub Tâmpa. Moldovan consideră că Dayro nu joacă bine doar din cauză că nu şi-a găsit încă motivaţia, lucru care s-ar putea întâmpla, sper el, la Braşov.
"Au fost nişte discuţii, doar atât. Deocamdată nu am ajuns la nicio înţelegere cu Steaua. Este un jucător cu reale calităţi, dar care trebuie să-şi găsească motivaţia, iar la Braşov cred că are mediul propice să-şi dezvolte calităţile", a declarat Viorel Moldovan în prosport.
Chiar patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat discuţiile, spunând că l-a mandatat pe Valeriu Argăseală să orchestreze plecarea lui Moreno la Braşov.
"Am vorbit azi cu Dinu Gheorghe, să-l ia împrumut pe Dayro Moreno până în vară la Braşov. A rămas să se ocupe el cu Argăseală. Nu la schimb cu Rui Duarte, nici vorbă, fără nicio altă combinaţie", a declarat latifundiarul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close