Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cupa României: Deţinătoarea trofeului, Petrolul, va juca în 16-imi împotriva Universităţii Craiova. Adversar din liga a patra pentru Steaua

Cupa României: Deţinătoarea trofeului, Petrolul, va juca în 16-imi împotriva Universităţii Craiova. Adversar din liga a patra pentru Steaua

Cupa României: Deţinătoarea trofeului, Petrolul, va juca în 16-imi împotriva Universităţii Craiova. Adversar din liga a patra pentru Steaua
de M.T.    |    16 Sep 2013   •   17:05

Petrolul Ploieşti, câştigătoarea ultimei ediţii a Cupei României, va începe apărarea trofeului cucerit la finalul sezonului trecut împotriva echipei patronate de Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova, care evoluează în liga secundă.

În urma tragerii la sorţi a 16-imilor de finală din Cupa României, fază din care intră în competiţie şi formaţiile din Liga I, campioanei Steaua i-a fost desemnat un adversar din liga a patra, Avântul Bârsana.

Adversar la prima vedere lejer şi pentru Dinamo, care va juca împotriva celor de la Sănătatea Cluj, echipă din eşalonul al treilea.

Vicecampioana României, Pandurii Tg. Jiu, va întâlni pe Farul Constanţa, în timp ce Rapid, acum în liga a doua, se va lupta pentru un loc în optimi cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Din punct de vedere istoric, cel mai interesant duel din această fază a Cupei este cel dintre Ripensia Timişoara, care evoluează în liga a cincea, şi Universitatea Cluj, un meci care, în anii '30, decidea campioana României.

Singurele meciuri în care se vor ântâlni echipe din Liga I sunt FC Braşov - CFR Cluj şi Oţelul Galaţi - Concordia Chiajna.

Meciurile vor avea loc în 25 septembrie, cu începere de la ora 16.00, cu excepţia jocurilor televizate, care se vor desfăşura în zilele de 24, 25 şi 26 septembrie.

Programul meciurilor din 16-imile de finală ale Cupei României


FC Universitatea Craiova (Liga II) - Petrolul Ploieşti
Pandurii Tg. Jiu - Farul Constanţa (Liga II)
Astra Giurgiu - ACS Berceni (Liga II)
Steaua Bucureşti - Avântul Bârsana (Liga IV)
Dinamo Bucureşti - Sănătatea Cluj (Liga III)
FC Vaslui - CSM Reşiţa (Liga II)
FCM Dorohoi (Liga III) - FC Viitorul
Ripensia Timişoara (Liga V) - Universitatea Cluj
Rapid Bucureşti (Liga II) - Ceahlăul Piatra Neamţ
Corona Braşov - SC Bacău (Liga II)
Petrolistul Boldeşti (Liga IV) - Gaz Metan Mediaş
FC Bihor (Liga II) - ACS Poli Timişoara
Gloria Buzău (Liga II) - FC Botoşani
Chindia Târgovişte (Liga III) - Săgeata Năvodari
FC Braşov - CFR Cluj
Oţelul Galaţi - Concordia Chiajna

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close