Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cupa României: Rapid trece de Astra în prelungiri. Craiova o urmează în sferturi

Cupa României: Rapid trece de Astra în prelungiri. Craiova o urmează în sferturi

Cupa României: Rapid trece de Astra în prelungiri. Craiova o urmează în sferturi
28 Oct 2010   •   23:47

Formaţia Rapid Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a învins, joi, la Ploieşti, cu scorul de 2-0 formaţia Astra. Giuleştenii au avut nevoie de prelungiri pentru a se impune, scorul după cele 90 de minute regulamentare de joc fiind 0-0.

Salvarea Rapidului a venit de la Sorin Frunză, care a deschis scorul în minutul 93, când a reluat o minge respinsă de Miron. Tot el a stabilit şi scorul final, în minutul 111, când a reluat în poartă din 12 metri o pasă venită de la Grigorie.

În cealaltă partidă a zilei de joi, elevii lui Victor Piţurcă şi-au luat revanşa în faţa Pandurilor pentru înfrângerea din campionat. Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0, golurile fiind marcate de Wobay '33 şi Prepeliţă '54.

S-au mai calificat în sferturile de finală formaţiile FC Braşov, FC Timişoara, Dinamo Bucureşti, Gloria Bistriţa, CFR Cluj şi Steaua Bucureşti. Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile de finală va avea loc luni, 1 noiembrie, de la ora 15.30, la Casa Fotbalului. Partidele din sferturile de finală se vor disputa la 10 noiembrie.


×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close