Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cursa pentru şefia FRF, influenţată de verdictul din Dosarul Transferurilor. Burleanu şi Avram au devenit favoriţi

Cursa pentru şefia FRF, influenţată de verdictul din Dosarul Transferurilor. Burleanu şi Avram au devenit favoriţi

Cursa pentru şefia FRF, influenţată de verdictul din Dosarul Transferurilor. Burleanu şi Avram au devenit favoriţi
de M.T.    |    04 Mar 2014   •   15:55

Fostul căpitan al echipei naţionale şi al Barcelonei, Gică Popescu, era marele favorit pentru a-l înlocui pe Mircea Sandu în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, înainte de a fi condamnat cu executare la 3 ani şi o lună de închisoare în Dosarul Transferurilor.

Cu o zi înaintea alegerilor care vor decide noul şef al fotbalului românesc şi după condamnarea lui Popescu, situaţia s-a schimbat complet, iar Gazeta Sporturilor susţine că Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, şi Vasile Avram, fostul preşedinte al CCA, au devenit principalii favoriţi pentru postul de preşedinte al FRF.

Cu toate acestea, surse neconfirmate susţin faptul că şefii federaţiei încearcă să-i trimită acasă pe unii dintre votanţi, pentru ca la alegerile de miercuri să nu existe cvorum, iar acestea să fie amânate.

O simulare a voturilor realizată de Gazeta Sporturilor a arătat că, foarte probabil, Gică Popescu s-ar fi luptat într-un al doilea tur de scrutin cu Vasile Avram.

În condiţiile în care Popescu nu va mai putea candida, cel mai probabil lupta se va da între Avram şi Răzvan Burleanu.

Alături de cei doi, în cursa pentru preşedinţia FRF se mai află Gheorghe Chivorchian, Marcel Puşcaş şi Sorin Răducanu. 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close